Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

«Θέλω να με αγαπάς…» - Αποκάλυψε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς

Τι εξομολογήθηκε στον αέρα;

25 Νοεμβρίου 2020 13:42
«Θέλω να με αγαπάς…» - Αποκάλυψε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φοβερή κίνηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποκάλυψε στον αέρα τον έρωτά του, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να ζητά από τη γυναίκα, όπου έκανε την εξομολόγηση, πως θέλει… να τον αγαπά.

Ο ίδιος, έχοντας προ ημερών βυθιστεί στη θλίψη, έστειλε ένα βίντεο στην Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή, μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου έβαλε τη δική του προσωπική «σφραγίδα» χάρη στο πηγαίο χιούμορ του.

Ο Μουτσινάς ζήτησε από την παρουσιάστρια να συνεχίσει να είναι… τρελή και όμορφη, προσθέτοντας πως αυτό που της ζητά, είναι να τον αγαπά. Η Καινούργιου, από την πλευρά της, δεν έκρυψε την χαρά της, ευχαριστώντας τον φίλο της για τις ευχές του.

Δυστυχισμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η παράνομη σχέση του έληξε άδοξα!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε μία, αλλά δύο γνωστές στην τηλεόραση σχέσεις με ανθρώπους της τηλεόρασης!

Ο παρουσιαστής, στην πραγματικότητα, δεν κρύβει καθόλου τα συναισθηματικά του. Απλώς είναι συνεπής απέναντι στον εαυτό του σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν προβάλει, δεν αναλύει, δεν δίνει τροφή για την οποιαδήποτε σχέση του. Δεν δίνει στοιχεία. Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν.

Επειδή αυτή την καραμέλα την χρησιμοποιούν πολλές τηλεπερσόνες κυρίως, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα πάντα, μα τα πάντα, για να γράψεις και αλήθειες και σενάρια για τους έρωτες τους. Φτάνουν στο σημείο να χουν χωρίσει, αλλά να τροφοδοτούν με τον τρόπο τους, δημοσιεύματα. Τόσο πολύ το θέλουν, τόσο πολύ κάνουν πως δεν το θέλουν.

Δυστυχισμένος ο Νίκος Μουτσινάς

Παράδειγμα η Φαίη Σκορδά που ενώ χώρισε αυτή την εποχή, τώρα, που τα νούμερα τηλεθέασης – δική μας εκτίμηση αυτό το τελευταίο – την εκθέτουν ανεπανόρθωτα, τώρα ίδια επέτρεψε σε συνεργάτες δικούς της και του Αντ1, να της πετάνε στον αέρα σπόντες για τα προσωπικά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share