Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ήξερα ότι θα χάσω το παιδί…» - Ανατριχίλα με την εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ

Σοκάρει με τα λόγια της

25 Νοεμβρίου 2020 12:53
«Ήξερα ότι θα χάσω το παιδί…» - Ανατριχίλα με την εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχίλα υπήρξε με την εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αποκάλυψε πως απέβαλε κι έχασε το δεύτερο παιδί, που θα έκανε με τον Πρίγκιπα Χάρι, με το γεγονός να λαμβάνει τόπο το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός δημοσίευσε σήμερα (25/7) σχετικό άρθρο στους «New York Times», όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως σε ένα ωραίο πρωινό του Ιουλίου και, τη στιγμή που άλλαζε πάνα στον γιο τους, Άρτσι, ένιωσε μια άσχημη κράμπα. Στη συνέχεια, διακομίστηκε μέσα σε δάκρυα στο νοσοκομείο, βλέποντας τον άνδρα της επίσης σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές, τόνισε ότι «κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήξερα, όμως, μόλις συνέλαβα το πρώτο μου, παιδί, ότι θα έχανα το δεύτερο». Δεν είναι γνωστό, βέβαια, το πόσο καιρό ήταν έγκυος η Μέγκαν, αλλά οι γυναίκες, που αποβάλλουν με τέτοιο τρόπο, εγκυμονούν τουλάχιστον τρεις μήνες.

Παράλληλα, η άλλοτε Πριγκίπισσα, που έκανε πρόσφατα έξαλλη περισσότερο από ποτέ την Ελισάβετ, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στην πατρίδα της το περασμένο καλοκαίρι, από τους θανάτους του Τζορτζ Φλόιντ και της Μπριόνα Τέιλορ, έως και το κίνημα «»Black Lives Matter», με την ίδια μάλιστα να ψηφίζει στις τελευταίες εκλογές.

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: "Μετά το θάνατο της..."

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι αυλικοί του Μπάκιγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας, γνωρίζουν καλά ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους.

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: "Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα" και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους. Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά το θάνατο της γιαγιάς του.

Η σύζυγος του Κάρολου δε θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί το σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις είναι η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share