Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Πριν κλείσω τα μάτια μου…»

Η έκπληξη στον αέρα του Open

25 Νοεμβρίου 2020 10:56
Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Πριν κλείσω τα μάτια μου…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη ήταν στον αέρα του Open η Κατερίνα Καινούργιου, με τη γνωστή παρουσιάστρια να δέχεται μια ευχάριστη έκπληξη και να είναι τρισευτυχισμένη, παρά τη σκληρή φράση που άκουσε.

Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, στη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», ήταν η γιαγιά της, η οποία θέλησε να της ευχηθεί λόγω της ονομαστικής της εορτής. Οι δυο τους αντάλλαξαν ευχές, επί της ουσίας, αφού έχουν το ίδιο όνομα, με την κυρία Κατερίνα να φέρνει ακόμη περισσότερο κέφι στην παρέα της εγγονής της με το μπρίο της.

Η Καινούργιου, που πρόσφατα προχώρησε σε ένα άγριο «ξέσπασμα», θέλησε να ακούσει να της υπόσχεται η γιαγιά της, ότι θα περάσει τα 93 της χρόνια, ούσα τώρα 88. «Πριν κλείσω τα μάτια μου, εγώ θέλω ένα δισέγγονο», της απάντησε η κυρία Κατερίνα, έχοντας… απαίτηση από την εγγονή της και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στα "μαχαίρια" Τατιάνα Στεφανίδου - Κατερίνα Καινούργιου!

Στην κόντρα θα είναι όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου σε λίγο διάστημα, καθώς η πρώτη "έκλεισε" οριστικά με τον ALPHA και θα παίζει ακριβώς απέναντι από την εκπομπή Ευτυχειτε.

Για αυτό το λόγο θα βρίσκονται στα μαχαίρια Τατιάνα Στεφανίδου - Κατερίνα Καινούργιου

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share