Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ακόμη έψαχνε…» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

25 Νοεμβρίου 2020 09:27
«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ακόμη έψαχνε…» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε για την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Παπαδόπουλου, με συνάδελφό του να αναφέρεται στο τι έψαχνε μια μέρα, ζώντας… στο δικό του κόσμο.

Έχοντας αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, από τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» ως το «Καφέ της Χαράς», η Ρένια Λουιζίδου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και την τηλεόρασης της γενιάς της. Και οι αναμνήσεις της από την συνύπαρξή τους στο πλατό και στο σανίδι είναι αρκετές για να γεμίσουν βιβλίο.

Έτσι, όταν η συζήτησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έφτασε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ο λόγος χωρισμού με την πρώην σύντροφό του, η Ρένια Λουιζίδου τον περιέγραψε με μια λέξη και μια… ιστορία:

«Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος. Είναι σε ένα δικό του πλανήτη. Μου έχει τύχει, όχι στους “Απαράδεκτους”, στο “Safe Sex”, να μου πει, εγώ καλέ θα σε πετάξω, είσαι στο δρόμο μου, και φύγαμε, θυμάμαι την καθαρίστρια με τα κλειδιά, είχε καθαρίσει όλο το πλατό, και ο Σπύρος ακόμα έψαχνε να βρει την πίπα του. Μια έχανε τα κλειδιά του, μια την πίπα του, μια που είχε παρκάρει τη μηχανή».

Ισχυρό χτύπημα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Ποια τον... "μαυροφόρεσε";

Πρέπει να το φυσάνε και να μην κρυώνει με τίποτα στο J2US και στο Στην υγεία μας ρε παιδιά!

Το δύο λαμπερά προγράμματα του Σαββάτου, οι δυο υπερπαραγωγές του OPEN και του ΣΚΑΙ τα βρήκαν «σκούρα» με την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share