Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη: Η απόφαση που έφερε αντιδράσεις εν μέσω καραντίνας

Τι συνέβη;

25 Νοεμβρίου 2020 08:42
Χαμός με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη: Η απόφαση που έφερε αντιδράσεις εν μέσω καραντίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό επικράτησε με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι πήραν μια απόφαση, που έφερε αντιδράσεις εν μέσω καραντίνας, η οποία εκ νέου επιβλήθηκε.

Η πρώτη μέρα της καραντίνας για το ζευγάρι, συγκεκριμένα, σημαίνει ότι μικροί και μεγάλοι της οικογένειάς τους βρίσκονται στο σπίτι, στο Νέο Βουτζά. Έτσι επέλεξαν να περάσουν και το πρώτο lockdown που έγινε τον περασμένο Απρίλιο. Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, που είχαν... θέματα ζηλείας, φαίνεται πως είναι «ετοιμοπόλεμοι» για όσα θα περάσουν και έχουν αρχίσει να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν τα χρόνο τους με τα παιδιά.

Την δραστηριότητα που αποφάσισαν να κάνουν το πρωί του Σαββάτου την μοιράστηκε η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον λογαριασμό της στο Insagram και είναι το σκίτσο. Ακολουθώντας τις οδηγίες από ένα βίντεο η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Σάκης Ρουβάς σχεδίασαν τα έγρα τους. Από την παρέα τους έλειπε ο μικρός Απόλλωνας και η ευτυχισμένη μαμά που ανέλαβε χρέη εικονολήπτη.

Έκτακτη ανακοίνωση για την Κάτια Ζυγούλη - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς

Μια έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» για την Κάτια Ζυγούλη, με τη μεγάλη ανατροπή να πραγματοποιείται για το διάσημο μοντέλο και τον Σάκη Ρουβά να βρίσκεται στο πλευρό της.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως η εκπομπή που ανέλαβε το μοντέλο στην κρατική τηλεόραση πρόκειται να σταματήσει καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα επιθυμητά, αλλά… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share