Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έμένα όταν με ξεφτιλίζεις...» - Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου (Video)

«Μου είπες είσαι μια φακλάνα...»

24 Νοεμβρίου 2020 12:31
«Έμένα όταν με ξεφτιλίζεις...» - Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σοφία Μουτίδου ξέσπασε κατά των haters κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «The Booth». Προβλήθηκε στην εκπομπή βίντεο κατά του σεξισμού και με αφορμή αυτό είπε η ηθοποιός: «Ναι, διότι κι εμένα όταν με ξεφτιλίζεις, με το όνομά μου με ξεφτιλίζεις. Όταν γυρνάς και μου λες ότι “είσαι δημόσιο πρόσωπο, εκτίθεσαι” και μου στέλνεις μια μούντζα δημόσια πρέπει κι εγώ να σε βγάλω κι εγώ δημόσια.

Δεν μου την έριξες στο Inbox. Mου την έριξες στον τοίχο μου. Μου είπες είσαι μια φακλάνα, υπέρβαρη, εύχομαι να πεθάνεις. Πρέπει να το βγάλω με το όνομά σου, δεν πρέπει να φοβάμαι. Εσύ πώς μου τα είπες;».

Επίσης, έκτακτες αποφάσεις υπήρξαν στο Open, το οποίο ανακοίνωσε το τέλος σε παρουσιάστρια, καθώς για λόγους… ανωτέρας βίας δεν μπορεί να συνεχίσει την εκπομπή της.

«Θα ρίξω και ξύλο αν χρειαστεί...» - Χαμός στον αέρα του Open

Χαμός συνέβη στον αέρα του Open, με έναν τηλεθεατή να προκαλεί σοκ δίχως προηγούμενο στους συντελεστές της εκπομπής, λέγοντας πως θα ρίξει και ξύλο, αν χρειαστεί.

Πρόκειται για έναν τηλεθεατή, που είχε καλέσει στην εκπομπή «The Booth». Ο Πυγμαλίων, όπως συστήθηκε, πρόσφερε μια από τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες, αναφορικά με την νοοτροπία του και το ποια είναι η άποψή του για τις γυναίκες, ενώ στο κανάλι ανακοινώθηκε κι ένας χωρισμός.

Ο 25χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «η κοπέλα μου με έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα», θεωρώντας πως τον εκμεταλλεύεται και προσθέτοντας πως είναι ίσως… περιττό να την αποκαλούμε «κυρία». Αυτό, όμως, δεν είναι το πιο εξοργιστικό, που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής.

Η Σοφία Μουτίδου, πολύ λογικά, του είπε πως μιλά για εκείνη σαν να πρόκειται για τη μεγαλύτερη π@ρνη του κόσμου. Ο Πυγμαλίων, ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί και ανέφερε πως ασκεί την αναγκαία βία, εφόσον χρειαστεί, προκειμένου να σωφρονιστεί η κοπέλα, όπως σε παλιότερες δεκαετίες, όπου «οι γυναίκες οικοδομούσαν σωστά παιδιά».

«Είσαι τρολ» αναρωτήθηκε με ένταση η Σοφία Μουτίδου για να συνεχίσει λέγοντας, «είσαι κανονικός άνθρωπος; Και γεννήθηκες κανονικά; Έχεις πιστοποιητικό γέννησης; Άκουσε Πυγμαλίωνα… Έχω κάνει ένα βίντεο που συστήνω έναν ψυχίατρο και έναν ψυχολόγο στο Youtube! Θα αναγκαστώ να σε κλείσω γιατί δεν το βουλώνεις! Πυγμαλίωνα, λοιπόν, σε φιλώ».

«Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή! Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή είσαι μάγκας, που; Όταν ρίχνεις την χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δε λες είμαστε τα Σαββατοκύριακα; Άρε σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα Σαββατοκύριακα και δεν έχεις να μη σου πω τι για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη… Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσαλίκης στον αέρα του «The Booth».

«Σηκώνεις χέρι;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας: «Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου ρε μεγάλε! Άντε από εκεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share