Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα παιδί για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους!

Σε πελάγη ευτυχίας!

24 Νοεμβρίου 2020 08:35
Ένα παιδί για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζέτα ΜακρυπούλιαΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η σκυλίτσα τους είναι η καλύτερη συντροφιά για το ζευγάρι! Τρελά ενθουσιασμένη με τον νέο μικρό τετράποδο φίλο της είναι η Ζέτα Μακρυπούλια που έχει πραγματικά σαν παιδί της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει μεγάλη αδυναμία στην πανέμορφη σκυλίτσα της, περνά πολλές ώρες μαζί της και την βγάζει συχνά βόλτες στο πάρκο.

Η 14 μηνών Ζάννη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ζευγαριού μπήκε πριν λίγο καιρό στη ζωή της Ζέτας και του Μιχάλη, όταν εκείνοι την βρήκαν εγκαταλελειμμένη στο δρόμο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δυο τους την πήραν στο σπίτι και την φρόντισαν.

Τώρα η σκυλίτσα έχει γίνει μέλος της οικογένειάς τους, και αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για το ζευγάρι, όταν ένας από τους δυο τους απουσιάζει από το σπίτι όπου συζούν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Ζέτα Μακρυπούλια... παντρεύεται - «Κόκκαλο» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις έμαθε τα νέα

Ένας… γάμος έρχεται για τη Ζέτα Μακρυπούλια και αυτός δε θα είναι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θα μπορούσε να μείνει «κόκκαλο», μαθαίνοντας τα νέα για τη σύντροφό του.

Ερωτευμένος με την παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα παίκτης του «Ρουκ Ζουκ». Κάθε απόγευμα στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια παίζει Ρουκ Ζουκ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Στο επεισόδιο, λοιπόν, ένας παίκτης θέλησε να κατακτήσει την καρδιά της παρουσιάστριας, που έκανε και μια ανακοίνωση με τον Χατζηγιάννη στο διαδίκτυο. Όπως δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο παιδικός του έρωτας και η γνωστή παρουσιάστρια κολακεύτηκε από τα όμορφα λόγια του. Μάλιστα, τον ακούμπησε και ο Γιώργος δήλωσε πως θα κάνει… μπάνιο σε ένα μήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share