Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι ψεύτης! Πού είναι;": "Ξέσπασε" ο Γιώργος Παπαδάκης

Χαμός στο πλατό!

24 Νοεμβρίου 2020 07:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στον αέρα της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα". Τι συνέβη με τον Γιώργο Παπαδάκη; Ποιον αποκάλεσε ψεύτη;

Τον Νίκο Μουτσινά "σταύρωσε" ο Γιώργος Παπαδάκης χθες 23/11 στην πρωινή εκπομπή του. Τον είπε αρχικά ψεύτη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και το λόγο που τον αποκαλεί με αυτό τον χαρακτηρισμό. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στο "Καλό Μεσημεράκι", ο παρουσιαστής υποσχέθηκε να στείλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, χθες ο Γιώργος Παπαδάκης πληροφορήθηκε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν κράτησε την υπόσχεση του και δεν έστειλε κανένα δέντρο.

"Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο;", είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε με χιούμορ στους συνεργάτες του: "Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς". Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Παπαδάκη, δείτε εδώ ένα ακόμα περιστατικό που έγινε στην εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο:

Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη - "Έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει"

Ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσφατα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν σε μία από τις πιο άβολες στιγμές του. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα οι δύο του γιοι από τον δεύτερο του γάμο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε στο κοινό το πρωί με χιούμορ για ένα παλιό περιστατικό που συνέβη παρόμοια με αυτή του Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Απευθυνόμενος στον συνεργάτη του τού είπε χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ. «Όπως θα δεις στην εικόνα, η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε και έγινε περίγελος!», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης και αποφάσισε να μοιραστεί μια ανάλογη εμπειρία του.

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει.

Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», ανέφερε ο παρουσιαστής προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share