Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

«Βρέθηκα κλινικά νεκρός...» - Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούστικος

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πώς βιώνει την απώλεια του αδερφού του

23 Νοεμβρίου 2020 15:33
«Βρέθηκα κλινικά νεκρός...» - Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούστικος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του Θάνου και πώς βιώνει ο ίδιος την απώλειά του.

«Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βλέπω συνέχεια με το που μπαίνω στο ίντερνετ φωτογραφίες του Θάνου μπροστά μου και δεν αντέχω, είναι κάθε μέρα μια μαχαιριά. Είναι ένα πράγμα εσωτερικό που δεν μπορώ να το ομολογώ και να το συζητώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ το οτιδήποτε», ανέφερε αρχικά. Επίσης, ανατριχιάζει με τα λόγια του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και μίλησε για την οικονομική του καταστροφή

Και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μερικά πράγματα είναι ασυμφιλίωτα. Έχω χάσει τους γονείς μου. Εκεί συμφιλιώθηκα γιατί βοηθάει η ίδια η ζωή, ηλικιακά μεγάλωναν, από εκεί που με προστάτευαν τους προστάτευα. Με τον Θάνο μεγαλώναμε μαζί, ριζώναμε όλο και πιο πολύ και τώρα έρχεται η ζωή να σου πει αυτό ξεριζώνεται. Δεν ξεριζώνεται γιατί αν ξεριζωθεί παίρνει κι εμένα».

Για να προσθέσει: «Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν είναι ότι έπαθα μια ίωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου, αυτό είναι γεγονός, αλλά όλο αυτό το πένθος βαρύτατα όπως το πήρα ήταν μια πέτρα που δεν μπορούσα να τη σηκώσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share