Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!

Τι συνέβη;

23 Νοεμβρίου 2020 14:24
Τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο! Ποια είναι η αλήθεια;

«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».

Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;»

Άναυδη η Έλενα Τσαβαλιά: Έμαθε την πραγματική καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή και…

Άναυδη έμεινε η Έλενα Τσαβαλιά μαθαίνοντας την πραγματική καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή, με το διάσημο ηθοποιό να έρχεται από ένα μέρος πασίγνωστο.

Πάμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο, ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του Σωτήρης Σεφερλής, πέθανε το 2004. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίζεται και στο θέατρο. Η πορεία του στο θέατρο αρχίζει τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα Γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή.Τον Χειμώνα του 2019 συμμετέχει στον θίασο του Musical «Hairspray» στο Θέατρο Ακροπολ το οποίο σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου.

Όπως αναγράφει η Βικιπαίδεια, ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 – είναι 52 ετών – και κατάγεται από την Κόρινθο.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σας αποκαλύψαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Μπορούμε να πούμε πως είναι βγαλμένο από παραμύθι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share