Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή θα παντρευόταν ο Βασιλάκος: H χυμώδης αδερφή της Σίας του Bachelor τις βάζει κάτω όλες

Αντέχεις να την δεις;

23 Νοεμβρίου 2020 14:16
Αυτή θα παντρευόταν ο Βασιλάκος: H χυμώδης αδερφή της Σίας του Bachelor τις βάζει κάτω όλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Σία Βοσκανίδου να μην μπόρεσε τελικά να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο «Τhe Bachelor», η αδερφή της, όμως, θα τα κατάφαρνε σίγουρα!

Η πληθωρική Αλίκη Βοσκανίδου μόνο απαρατήρητη δεν περνά, με τις φωτογραφίες της με τη Σία να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, με την Αλίκη, ωστόσο, να παραμένει ανεπιτήδευτη λέγοντας «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις.

Μελαχρινή και γεμάτη καμπύ λες, η αδερφή της Σίας θα κατάφερνε σίγουρα να ρίξει τον Βασιλάκο στα πατώματα.

Διαφωνεί κανείς;

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Η εικόνα μιλά από μόνη της: Παίκτρια του «The Bachelor» πρωταγωνίστρια σε ταιvία πορvό

The Bachelor: Χώρισε και παίρνει την θέση του Βασιλάκου - Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια στην γυναικεία έκδοση του ριάλιτι στον Alpha!

Εδώ και μήνες έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα μετά το «Τhe Βachelor», ο Alpha να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του με τη γυναικεία version του παιχνιδιού που δεν είναι άλλη από το «Τhe Βachelorette».

Αν και από τον Alpha δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα σχέδια αυτά, η παραγωγή του παιχνιδιού έχει ήδη ξεκινήσει να ρίχνει στο τραπέζι ονόματα που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι. Το επικρατέστερο όλων; Το όνομα μιας περσόνας που έχει συζητηθεί όσο ελάχιστες τους τελευταίους μήνες η οποία μάλιστα έχει εμπειρία στο κομμάτι του ριάλιτι.

Ο λόγος για την εvτυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που γνωρίσαμε το 2017 μέσα από το «My Style Rocks», η οποία σύμφωνα με ό,τι ακούγεται εκ εκ των εσω είναι το πρόσωπο που επιθυμούν διακαώς για τη θέση του Βασιλάκου στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση, κυρίως λόγω του μεγάλου προβλήματος που υπάρχει με την περίπτωση της Αλεξάνδρας.

Η ίδια, βλέπετε, δεν θεωρείται «εργένισσα» μα… χωρισμένη, καθώς πρόσφατα μαθεύτηκε πως είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της και πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Στην περίπτωση, πάντως, που το γλυκό δεν «δέσει» με την Αλεξάνδρα, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα μιας μελαχρινής αθλήτριας που θεωρείται η αγαπημένη των αvδρών και η οποία επίσης έχει εμπειρία στα ριάλιτι…γυναικεία έκδοση του ριάλιτι στον Alpha!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share