Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έτσι θα σε τιμωρήσω...» - «Εκβιασμός» για την Ρούλα Κορομηλά

Τι συνέβη;

23 Νοεμβρίου 2020 12:13
«Έτσι θα σε τιμωρήσω...» - «Εκβιασμός» για την Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια σπαρταριστή ανάρτησή της στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε τον γλυκό (κυριολεκτικά) «εκβιασμό» που δέχθηκε από την ανιψιά της, για να συνωμοτήσουν να τρώει τρεις σοκολάτες καθημερινά.

Η 4χρονη κόρη του αδελφού της παρουσιάστριας, Θανάση Κορομηλά, είναι η μεγάλη αδυναμία της και περνά πολλές ώρες μαζί της. Ενώ, χαμό είχε προκαλέσει με αυτό που είχε γράψει στο Instagram!

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε στο Twitter: «Η ανιψιά μου, 4 κ κάτι ψιλά, μου είπε πως για να είναι γλυκούλα μαζί μου πρέπει να τρώει 3 σοκολάτες καθημερινά, κρυφά! Κιχ! Μόνο εσύ κ εγώ, να το ξέρουμε. Σωστά; Αλλιώς αν είσαι «προδότρα» θα σε λέω «γιαγιά»! Έτσι θα σε τιμωρήσω! Κατάλαβες; Για να σε δω, είπε, κ έκλεισε το τηλέφωνο».

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την με εσώρουχα στα 63 της (photos)

Κορμί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά νεαρότερων κοριτσιών φαίνεται πως διαθέτει η Ρούλα Κορομηλά στα 63 της χρόνια. Η πρώην βασίλισσα της πρωινής ζώνης μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στην τηλεόραση, ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή στα social media, κυρίως στο Instagram.

Η Ρούλα Κορομηλά αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ενώ με μια επίσκεψη στο προφίλ της διαπιστώνει κανείς πως διατηρεί το στιλ της απαράλλακτο. Ενώ, το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου».

Αυτό, ωστόσο, που εντυπωσιάζει είναι οι τελευταίες της φωτογραφίες με ένα δαντελωτό νεγκλιζέ και μια ρόμπα με λεοπάρ πάτερν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)"Εμείς οι ηλίθιοι..." - Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share