Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Πανικός με τον Γιώργο Τράγκα: Μίλησε δημόσια για το μεγάλο μυστικό που κρατούσε

Όλα όσα είπε

22 Νοεμβρίου 2020 12:25
Πανικός με τον Γιώργο Τράγκα: Μίλησε δημόσια για το μεγάλο μυστικό που κρατούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε πρόσφατα με τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος μίλησε δημόσια για ένα μεγάλο μυστικό, που κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκαλύφθηκε.

Με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Γιώργος Τράγκας, αναφέρεται (και επιβεβαιώνει) την εργασία του γιου του Φρέντυ στο Μέγαρο Μαξίμου, σε γραφείο δίπλα στον πρωθυπουργό.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό», το οποίο έφερε στην δημοσιότητα στην επαγγελματική σχέση του γιου του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Η απάντηση Γιώργου Τράγκα, που βρέθηκε πρόσφατα εκτός εαυτού, στο Facebook:

«Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους

Αναφέρομαι σε δημοσίευμα «μαγειρεμένο» ή «καρφωτό» από το Μαξίμου και ενδεχομένως ... από το Επίνειο.

Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους».

«Χτύπησαν» τον Γιώργο Τράγκα: Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο

Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσφατα ο Γιώργος Τράγκας, καθώς ο δημοσιογράφος «χτυπήθηκε», με τη μοίρα να του παίζει αρκετά άσχημα παιχνίδια τους προηγούμενους μήνες.

Ο Τράγκας δεν είχε κρύψει το παράπονό του, ότι η ιστοσελίδα δεν πήρε ούτε ευρώ από τη λίστα Πέτσα για το «Μένουμε Σπίτι», τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί του απόλαυσαν μεγάλα ποσά, που τους καταβλήθηκαν.

Γιώργος Τράγκας χτύπημα

«Παρότι το crashonline είναι από τα παλαιότερα και εγκυρότερα sites, με πολλούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, την ίδια ώρα υπήρξαν καταγγελίες μπήκαν στη λίστα ηλεκτρονικές εφημερίδες που υπάρχουν μόνο κατ’ όνομα» αναφέρεται σε άρθρο του εν λόγω ιστότοπου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share