Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλο μεγατόνων στο «The Bachelor»: Ο Βασιλάκος άφησε την νικήτρια για άλλη παίκτρια του ριάλιτι!

Ποια του έκλεψε πραγματικά την καρδιά;

22 Νοεμβρίου 2020 07:27
Σκάνδαλο μεγατόνων στο «The Bachelor»: Ο Βασιλάκος άφησε την νικήτρια για άλλη παίκτρια του ριάλιτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων φαίνεται πως έχει συντελεστεί στο «The Bachelor», καθώς οργιάζουν οι φήμες, ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος όχι μόνο χώρισε με την νικήτρια του ριάλιτι του έρωτα, αλλά την άφησε για μια συμπαίκτριά της.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται και κάτι καινούριο που σίγουρα φέρνει σε δύσκολη θέση τους συμμετέχοντες αλλά και τον ALPHA, που προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μέχρι στιγμής, έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι νικήτρια θα είναι η κοκκινομάλλα Νικολέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, η σχέση της με τον Παναγιώτη έχει ήδη λήξει, καθώς φαίνεται ότι οι δυο τους δεν ταίριαξαν τελικά.

Παρά το γεγονός, ότι και οι δύο έχουν υποχρέωση μετά το τέλος του παιχνιδιού να κάνουν κοινές εμφανίσεις, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη περάσει στην επόμενη, σύμφωνα με το media-insider.gr.

Ποια είναι αυτή; Η 20χρονη Μαρίνα που από την αρχή είχε εντυπωσιάσει τον Παναγιώτη με την εμφάνιση και το χαρακτήρα της.

Πολλοί περίμεναν ότι θα είναι στις δύο τελικές επιλογές του Παναγιώτη, ωστόσο εκείνη επέλεξε να αποχωρήσει μόνη της, καθώς δεν άντεχε την πίεση και τον ανταγωνισμό. Τελικά, όμως, φαίνεται πως δεν την ξέχασε και τη διεκδίκησε, παρατώντας την Νικόλ και συνεχίζοντας τη ζωή του μαζί της.

«Βόμβα» για το «The Bachelor»: Ντροπή για τους γονείς του Βασιλάκου - Το ντοκουμέντο που τους πρόδωσε

Μια αποκάλυψη «βόμβα» βγήκε στην φόρα για το «The Bachelor», με τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου να δείχνουν ίσως ντροπή από το περιεχόμενο του ριάλιτι κι ένα ντοκουμέντο να τους προδίδει.

Είναι όλα τελικά ένα σενάριο; Νέες φωτογραφίες έρχονται να σπείρουν νέες αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι ένα ριάλιτι ή ένα προϊόν μυθοπλασίας.

Για άλλη μια φορά το προφίλ του Instagram, soulaglamorous, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου, όπως μας τους παρουσίασαν στο «The Bachelor».

Στη δεύτερη φωτογραφία, μια παλιά ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου από το 2016 δείχνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Οι γονείς του είναι διαφορετικοί και ο ίδιος φαίνεται να ποζάρει περήφανος δίπλα τους.

Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ή πρόκειται για άλλους ανθρώπους; Μήπως οι γονείς του Παναγιώτη δεν ήταν σύμφωνοι με τη συμμετοχή του γιου τους, σε βαθμό που δεν ήθελαν να εμφανιστούν; Μπορείτε να δείτε τα ντοκουμέντα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share