Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το τρίτο άτομο που μπαίνει ανάμεσα στη σχέση Κάτιας Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά

Ποιο είναι αυτό;

21 Νοεμβρίου 2020 20:01
Το τρίτο άτομο που μπαίνει ανάμεσα στη σχέση Κάτιας Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο άτομο "απειλεί" την σχέση της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά όπου και έχει γίνει γνωστό στο κόσμο μέσα από τα social media. Επίσης νέα οικογενειακή τραγωδία αντιμετωπίζει το ζεύγος όπου και αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι γνωρίζουν τον σεφ Απόστολο Ρουβά ως τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, όπου συμμετέχει φέτος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" αλλά και από την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον διάσημο τραγουδιστή. Όμως ο Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς έχουν άλλον ένα αδερφό, τον Νίκο, από τον γάμο του πατέρα τους με τη δεύτερη σύζυγό του, μετά τον χωρισμό των γονιών τους.

Ο 29χρονος Νίκος Ρουβάς, μπορεί να μην μοιάζει με τον Σάκη Ρουβά, ούτε με τον Απόστολο, η φλέβα όμως είναι πέρα για πέρα καλλιτεχνική αφού ο Νίκος ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Πρόσφατα, ο Νίκος Ρουβάς άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα στην Κέρκυρα όπου ζει μόνιμα. Μάλιστα στο εργαστήριο τον επισκέφτηκαν ο Απόστολος Ρουβάς συνοδευόμενος από τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε φωτογραφίες του μικρότερου αδερφού του Σάκη Ρουβά:

Η νέα καθημερινότητα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά τον τελευταίο καιρό εκπλήσουν συνεχώς με αυτά που αποκαλύπτουν. Επίσης η Κάτια Ζυγούλη έκανε μία κίνηση στο σπίτι όπου την κοίταζε άλαλος ο Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι τους διατηρούν ένα μποστάνι από όπου παίρνουν λαχανικά και ένα κοτέτσι, από όπου τρώνε φρέσκα αβγά καθημερινά. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να ζήσουν, κοντά στη φύση, απέχει από αυτό που μάλλον φανταζόμαστε για αυτούς.

Με ένα βίντεο η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να μας παρουσιάσει μία τυπική ημέρα στην οικογένεια της και πώς καθημερινά μαζεύει τα φρέσκα αβγά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Tlife.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share