Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου…» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς

Σε ποιον «επιτέθηκε»;

21 Νοεμβρίου 2020 11:28
«Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου…» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ανέφερε σε συνάδελφό του, ότι θα μιλήσει σύντομα με το δικηγόρο του, χαρακτηρίζοντάς τον ως γελοίο.

Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής, για τον οποίο ανακοινώθηκε ένας λαμπερός γάμος, έχει ξεκινήσει ένα… γαϊτανάκι τις τελευταίες ώρες με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, με τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αφήνουν… μπηχτές για τον τρόπο, που παρουσιάζει την εκπομπή, καθώς και την ηλικία του.

Ο Μουτσινάς απάντησε και χαρακτήρισε «παππού» τον Γκουντάρα, με το «Έλα χαμογέλα» να σχολιάζει τα τελευταία γεγονότα και τον Παύλο Σταματόπουλο να παίρνει… το μέρος της Καινούργιου.

Ο συνάδελφός του, τότε, κατέχοντας εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, του έστειλε μήνυμα, όπου του ανέφερε πως είναι γελοίο και, στο εξής, θα μιλά με το δικηγόρο του.

Χωρισμός σοκ για τον Νίκο Μουτσινά

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στο "Χιούστον το Λύσαμε" και κρίθηκε να διαλέξει ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένας από αυτούς ασφαλώς ήταν ο Νίκος Μουτσινάς.

Έτσι, λοιπόν, η... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share