Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άναυδη η Έλενα Τσαβαλιά: Έμαθε την πραγματική καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή και…

Από αυτό το μέρος της Ελλάδας έρχεται...

20 Νοεμβρίου 2020 19:59
Άναυδη η Έλενα Τσαβαλιά: Έμαθε την πραγματική καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδη έμεινε η Έλενα Τσαβαλιά μαθαίνοντας την πραγματική καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή, με το διάσημο ηθοποιό να έρχεται από ένα μέρος πασίγνωστο.

Πάμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο, ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του Σωτήρης Σεφερλής, πέθανε το 2004. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίζεται και στο θέατρο. Η πορεία του στο θέατρο αρχίζει τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα Γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή.Τον Χειμώνα του 2019 συμμετέχει στον θίασο του Musical «Hairspray» στο Θέατρο Ακροπολ το οποίο σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου.

Όπως αναγράφει η Βικιπαίδεια, ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 – είναι 52 ετών – και κατάγεται από την Κόρινθο.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σας αποκαλύψαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Μπορούμε να πούμε πως είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Αποφάσισαν να μιλήσουν για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: Σύντομα στα δικαστήρια!

Για το διαζύγιο αποφάσισαν να μιλήσουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, που σύντομα αναμένεται να βρεθούν στα δικαστήρια, εξαιτίας μιας υπόθεσης που τους ταλαιπωρεί έντονα τον τελευταίο καιρό.

Δεν ήταν βέβαια πρώτη φορά που ακούστηκαν σενάρια. Οι ίδιοι δεν φάνηκαν να τα θεωρούν βγαλμένα από την σφαίρα φαντασίας. Αντίθετα, τα σενάρια γύρω από το ζευγάρι δίνουν και παίρνουν με την ηθοποιό σε παλαιότερη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως είχε φτάσει κοντά στο να χωρίσει.

Τελικά, ο «συνδετικός κρίκος», έκανε τη δουλειά του. «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Πηρε θέση και ο ηθοποιός. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

Επαννεκίνηση λοιπόν. Το ζευγάρι πραγματοποιεί μια νέα αρχή στη ζωή του, έχοντας ανοίξει το εστιατόριο «Erthe», το οποίο μοιάζει να έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς, αφού οι δυο τους φαίνονται χαρούμενοι με την επιλογή τους. Στο κατάστημα, μάλιστα, αρκετές φορές κάνουν επίσκεψη διάφοροι διάσημοι φίλοι τους, με τον Σεφερλή όμως πρόσφατα να έχει προχωρήσει σε ένα «ξέσπασμα».

Στο εστιατόριο, συγκεκριμένα, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, με τον γνωστό ηθοποιό να περνά εκεί τον χρόνο του, απολαμβάνοντας τον καφέ μαζί με το ζευγάρι. Η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε σχετική φωτογραφία, με τους τρεις να κάνουν παρέα και να περνούν χαλαρές στιγμές, αν και την ίδια ώρα βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Μάνο Καμπίτη για το «Χαλβάη 5-0».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share