Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

«Χτύπησαν» τον Γιώργο Τράγκα: Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο

Δέχθηκε επίθεση

20 Νοεμβρίου 2020 19:31
«Χτύπησαν» τον Γιώργο Τράγκα: Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσφατα ο Γιώργος Τράγκας, καθώς ο δημοσιογράφος «χτυπήθηκε», με τη μοίρα να του παίζει αρκετά άσχημα παιχνίδια τους προηγούμενους μήνες.

Ο Τράγκας, για τον οποίο επικράτησε σάλος από ένα άρθρο του, δεν είχε κρύψει το παράπονό του, ότι η ιστοσελίδα δεν πήρε ούτε ευρώ από τη λίστα Πέτσα για το «Μένουμε Σπίτι», τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί του απόλαυσαν μεγάλα ποσά, που τους καταβλήθηκαν.

Γιώργος Τράγκας χτύπημα

«Παρότι το crashonline είναι από τα παλαιότερα και εγκυρότερα sites, με πολλούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, την ίδια ώρα υπήρξαν καταγγελίες μπήκαν στη λίστα ηλεκτρονικές εφημερίδες που υπάρχουν μόνο κατ’ όνομα» αναφέρεται σε άρθρο του εν λόγω ιστότοπου.

«Είσαι ένας προδότης ρε πουθενά...» - Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Τράγκα

Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Τράγκας πριν από λίγο καιρό, αναφερόμενος σε ένα κορυφαίο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής και αποκαλώντας τον «προδότη» και «πουθενά».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα FM, υποστήριξε πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είναι προδότης, είναι στο πουθενά της ιστορίας, γράφονται πλέον βιβλία για την δράση του. Και συνέχισε λέγοντας με νόημα, δεν ξέρω πόσα έχει φάει με τον αδερφό του, αλλά θα μείνει για πάντα ένας προδότης.

Γιώργος Τράγκας εναντίον Κώστα Σημίτη

Το βιβλίο στο οποίο αναφέρεται είναι προφανώς το νέο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου και του Νίκου Μελέτη, που αποκαλύπτει το παρασκήνιο της προδοσίας των Ιμίων από τον Κώστα Σημίτη. Ένα βιβλίο το οποίο περιέχει τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Ηνωμένων Πολιτειών που αποκαλύπτουν το σκοτεινό παρασκήνιο εκείνης της μαύρης νύχτας για τον ελληνισμό.

Χαμός με τον Γιώργο Τράγκα: Έβαλε «φωτιές» κι έστησε άγριο καβγά για…

Χαμός είχε επικρατήσει στο παρελθόν με τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος είχε βάλει «φωτιές», με αποτέλεσμα να στηθεί άγριος καβγάς για χάρη του από επιφανή πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, δεν ήταν τα όσα έλεγε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, αλλά η συνάντηση που είχε με στελέχη της ΕΡΤ το 2013.

Εκείνη την εποχή υπήρχαν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάμβανε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Ο ίδιος όμως, ο Γιώργος Τράγκας, στη σελίδα του στο facebook διευκρίνισε ότι «πριν από λίγο, διάβασα στο διαδίκτυο για την συνάντηση που είχα με τους κ.κ. Καλημέρη και Σίμο στην ΕΡΤ. Πράγματι, είχα μια συνάντηση μαζί τους, όχι για να πάρω εβδομαδιαία εκπομπή ή να μετάσχω στην ενημέρωση της κρατικής τηλεόρασης. Απλά παρουσίασα μια παλαιά σκέψη μου – πρόταση για κάποιους ιστορικούς φακέλους (προσωποκεντρικούς) που έχω στο αρχείο μου και κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική ύλη για φακέλους – ντοκιμαντέρ. Άλλωστε να σας πω σε αυτή την επικοινωνία μας ότι έχω ήδη προσυμφωνήσει με τον διάσημο για τα ντοκιμαντέρ του, Μπιλ Στιλ, να φτιάξουμε ένα μαζί για όσα συνέβησαν στα πολιτικά παρασκήνια και στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Γιώργος Τράγκας καβγάς

Βέβαια, πίσω από αυτόν τον… καπνό, υπήρξε πολλή φωτιά που άναψε στις συνεδριάσεις της τρι-κομματικής κυβέρνησης. Σε μία από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ζητήθηκαν… διευκρινίσεις κατά πόσο αληθινά είναι αυτά που κυκλοφορούν. Ο γνωρίζων καλά τα όσα είχαν γίνει στη συνάντηση του Τράγκα με τα στελέχη της ΕΡΤ διευκρίνισε στους υπόλοιπους ότι ο Τράγκας ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του πλούσιο υλικό και αν θέλει η ΕΡΤ να το αξιοποιήσει, χωρίς να υπάρχει on air εμπλοκή του.

Τις επόμενες δύο ώρες περίπου της σύσκεψης, η ώρα καταναλώθηκε με κάποιους να ωρύονται (κυριολεκτικά), ότι αν δοθεί εκπομπή στο Γιώργο Τράγκα στην κρατική τηλεόραση θα δημιουργήσει κυβερνητικό «πόλεμο». Τι κι αν ο γνωρίζων τα όσα είχαν γίνει, τους διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε είχε γίνει τέτοια συζήτηση, δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, ούτε από την πλευρά των στελεχών της ΕΡΤ, ούτε από την πλευρά του Τράγκα; Ενώ η ΕΡΤ αντιμετώπιζε προβλήματα με τις Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου και ο αέρας της άδειαζε από τους παρουσιαστές, ενώ οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν συνεχώς απεργίες αντιδρώντας στην κωλυσιεργία της κυβέρνησης, εκείνοι… το χαβά τους: «Μην τολμήσετε να πάρετε τον Τράγκα στην ΕΡΤ». Ίσως με αυτόν τον τρόπο εξαντλούσαν την… επαναστατική τους πολιτική, ξεχνώντας όμως, ότι εκείνες τις μέρες, πολλοί εργαζόμενοι που επιτελούν σημαντικό έργο για τη λειτουργία της ΕΡΤ, θα βρεθούν εκτός Ραδιομεγάρου.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν και σε αυτή τη συνάντηση της τρι-κομματικής επιτροπής να μην υπάρξει καμία σοβαρή απόφαση για τους συμβασιούχους, αλλά να εξαντλήσουν το χρόνο στο… βέτο του στυλ «μην τολμήσετε και πάρετε τον Τράγκα». Κάτι που ουδέποτε τέθηκε ούτε από την πλευρά της ΕΡΤ, ούτε από την πλευρά του δημοσιογράφου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share