Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου στο κρεβάτι όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Τρελαμένος ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Η φωτογραφία τα λέει όλα

19 Νοεμβρίου 2020 14:39
Η Αθηνά Οικονομάκου στο κρεβάτι όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Τρελαμένος ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ηθοποιούς, που υπάρχουν στην Ελλάδα, και κάθε φωτογραφία της γίνεται θέμα, ειδικά όταν αυτή είναι στο κρεβάτι, τρελαίνοντας τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, που αναστάτωσε τους πάντες με την φωτογραφία ως... εγκυμονούσα, έχει δείξει πως είναι ένα άτομο χωρίς κόμπλεξ και έτσι δε δίστασε να ποζάρει με το εσώρουχό της στο κρεβάτι της. Μάλιστα κάνοντας μία άσκηση γυμναστικής, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο καιρό έχει να κάνει γυμναστική, προκαλώντας σοκ, μιας και το σώμα της είναι αλάνθαστο!

«Αν και έχω να γυμναστώ πάνω από 2,5 χρόνια (πρίν μείνω έγκυος) κάπως το παλεύω ακομα.. Στόχος μου όμως για το 2020 είναι να εντάξω στο πρόγραμμά μου 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα! Για να δούμε..θα τα καταφέρω? Περιμένω σχόλια σας για είδη άσκησης που μου προτείνετε να ξεκινήσω» έγραψε η ηθοποιός.

Σε κρεβάτι με κατάλευκα σεντόνια ξάπλωσε η Αθηνά Οικονομάκου και η θέα από το δωμάτιο της «κόβει» την ανάσα από τις διακοπές της. Η ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει ξένοιαστες στιγμές εκτός Ελλάδος και οι φωτογραφίες της είναι «μαγευτικές».

Πριν λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές στιγμές από την καθημερινότητα της στην Νέα Υόρκη. Μάλιστα, μας έδειξε και το εσωτερικό του δωματίου της στο ξενοδοχείο, το κρεβάτι της με τα κατάλευκα σεντόνια το ζηλέψαμε.

Αποκαλύφθηκε η "αδυναμία" της Αθηνάς Οικονομάκου - Η δημοσίευση που άφησε άφωνο όλο το διαδίκτυο

Από ότι φαίνεται η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την μεγαλύτερη της "αδυναμία" μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον γιο της τον Μάξιμο όπου η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο instagram όπου φαίνονται και οι δύο αγκαλιασμένοι. Η Ελληνίδα ηθοποιός, δεν σταματά να μοιράζεται μαζί μας όλες τις πιο τρυφερές στιγμές που περνάει με τον γιο της, καταφέρνοντας κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει με τη γλύκα τους και τις εικόνες τους.

Σε instastory που είδαμε η Αθηνά Οικονομάκου κρατώντας στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, απολαμβάνει το δεύτερο lockdown έχοντας μαζί της την πιο αξιαγάπητη συντροφιά.

Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share