Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

«Άρχισαν να απομακρύνονται όταν…» - Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Βγήκαν όλα στην φόρα

19 Νοεμβρίου 2020 12:55
«Άρχισαν να απομακρύνονται όταν…» - Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τον χωρισμό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου, με τους δύο να έχουν απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό, αν και διατηρούν ακόμη καλή επικοινωνία.

Στις αρχές του 2010, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, για τον οποίο προκλήθηκαν ρίγη συγκίνησης από την παραμονή του στο νοσοκομείο, είχε έρθει πολύ κοντά με την ανερχόμενη τότε ηθοποιό. Εκείνος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», ενώ συμμετείχε στον θίασο του και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ήταν και οι δύο τους ερωτευμένοι, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η RealLife και η δημοσιογράφος, Σήλια Αποστόλου, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σπύρος Παπαδόπουλος χωρισμός Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Φίλοι και το κοντινό τους περιβάλλον θεωρούν ότι ο χρόνος και η καθημερινότητα τους επηρεάσε. Δεν έχουν σχέση από τον Ιούλιο αλλά σέβονται απόλυτα ο ένας τον άλλον και έχουν κρατήσει καλή επικοινωνία.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ήταν ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, χωρίς να θέλουν ωστόσο να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Οι δυο ηθοποιοί μπορεί να χώρισαν το Καλοκαίρι, ωστόσο δεν ήθελαν να διαρρεύσει η είδηση και είναι κάτι που έκαναν όλα τα χρόνια που ήτανμαζί. Είχαν μεγάλη εκτίμηση στην ιδιωτικότητα της προσωπικής τους ζωής και της μεταξύ τους σχέσης.

Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψη που σοκάρει

Ένας από τους αγαπημένους Έλληνας παρουσιαστές - ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει.

Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share