Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια Ελένη Μενεγάκη; Η κόρη της... φτυστή ο Ματέο Παντζόπουλος

Τρομερή ομοιότητα

19 Νοεμβρίου 2020 07:55
Ποια Ελένη Μενεγάκη; Η κόρη της... φτυστή ο Ματέο Παντζόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε μέσω Instagram να μας παρουσιάσει την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία πάντως δεν της μοιάζει τόσο πολύ, αλλά αντιθέτως είναι… φτυστή ο Ματέο.

Η παρουσιάστρια, της οποίας η διαθήκη έγινε γνωστή, πόζαρε με τη μικρή της κόρη, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της. Για πρώτη φορά επέλεξε να δείξει τη μικρή της κόρη στο κοινό, η οποία στη φωτογραφία φόραγε τη μασκα της.

Βέβαια το χαμόγελό της φαινόταν, όπως και η ομοιότητά της με τον μπαμπά της Μάκη Παντζόπουλο, αν και έχει το χρώμα των ματιών της μητέρας της.

Λαμπερός γάμος για Ματέο Παντζόπουλο - Ελένη Μενεγάκη; Όλη η αλήθεια στην φόρα!

Δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Ματέο Παντζόπουλος την Ελένη Μενεγάκη! Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην εκκλησία. Φυσικα η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί, την μικρή Μαρινούλα την οποία μάλιστα φέτος πηγαίνει να πάρει η μάνα της από το σχολείο αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια! Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα ΜΜΕ!

Ο γάμος Ελένης Μενεγάκη – Ματέου Παντζόπουλου δεν έγινε ποτέ. Σωστα διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: ΠΟΤΕ! Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ! Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ!

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν. Να τα υιοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Πάμε λοιπόν, έπειτα από μπόλικη σάλτσα και …αγωνία, να σας κάνουμε την αποκάλυψη! Ξέρετε, την αποκάλυψη που έκανε το ίδιο το ζευγάρι άθελα του προφανώς αλλά κυρίως την αποκάλυψη με…υπογραφή του μαιευτηρίου.

Πηγή: freegossip.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share