Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η χλιδάτη έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση: 4 υπνοδωμάτια για να στεγάσει και τους επίδοξους "εραστές"

Θα μείνετε!

19 Νοεμβρίου 2020 07:12
Αυτή είναι η χλιδάτη έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση: 4 υπνοδωμάτια για να στεγάσει και τους επίδοξους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ζωή της πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο, όπως είχε παλιότερα ανακηρυχθεί από το περιοδικό Forbes, δείχνει περίτρανα ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Η Αθηνά Ωνάση, πριν από τον χωρισμό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 14 εκατομμυρίων για να αποκτήσει μια πολυτελή βίλα στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε να την χαρεί με τον αγαπημένο της, αφού λίγο αργότερα ήρθε το τέλος στο γάμο τους μετά από 10 χρόνια. Συγκεκριμένα, η Αθηνά είχε "πιάσει στα πράσα" τον πρώην άντρας της σε μια διπλανή βίλα, με την ερωμένη του.

Η βίλα είναι χτισμένη μέσα σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. Η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στην Φλόριντα, είναι 480 τ.μ. και δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων αλλά και των επίδοξων εραστών.

Χαρακτηρίζεται από μοντέρνες πινελιές αλλά παραμένει σε κλασικό ύφος. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης. Είναι όμως αλήθεια πως στο συγκεκριμένο συγκρότημα έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στη στέγαση των αλόγων παρά στην ίδια την κατοικία.

Μπορεί η είδηση τους χωρισμού του ζευγαριού να είχε σκάσει σαν βόμβα, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος δείχνει όλη της την αγάπη στα αγαπημένα της άλογα με τους υπερσύγχρονους στάβλους της. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ όσα είχαν πει για την εφηβική της ηλικία.

"Παλεύει για την ζωή της στο χειρουργείο και...": Αποκάλυψη σεισμός για την Αθηνά Ωνάση!

Ποια η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση στον συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη; Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διακόπτει κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο λόγος για τον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, αποκαλύπτει τον λόγο.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: "Ήθελε εκδίκηση...": Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!», λέει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνεχίζει:

«Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!» συμπλήρωσε ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share