Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Χάος" στο Μπάκιγχαμ με τον γιο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα - «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι προδότης και υποκριτής»

Ποιος είπε αυτά τα λόγια;

18 Νοεμβρίου 2020 13:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σε όλο τον κόσμο και ειδικά το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι, ενώ παράλληλα στο Μπάκιγχαμ επικρατεί ένας πανικός διότι επέστρεψε το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν δεν «μάσησε τα λόγια του» ακόμη μια φορά, εκτοξεύοντας φαρμακερά βέλη κατά του πρίγκιπα Χάρι. Ως γνωστόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν υπογράψει εδώ και μήνες συμφωνία πολλών εκατομμυρίων λιρών με το Netflix, με την προοπτική γυρίσματος κάποιου ντοκιμαντέρ για τις ζωές και την δράση τους.

Όμως, την πρόσφατη κυκλοφορία της 4ης σεζόν της σειράς του Netflix «Το στέμμα», στην οποία παρουσιάζονται με – όχι και τόσο κολακευτικές- λεπτομέρειες η ζωή και η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα, τα συμφέροντα Netflix και μελών της βασιλικής οικογένειας φαίνονται να έρχονται σε σύγκρουση.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φήμες που θέλουν τον αδερφό του Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ, να δηλώνει έξαλλος και προσβεβλημένος από την απλουστευτική και λανθασμένη, γι’ αυτόν, απεικόνιση των γονιών του στην σειρά.

Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν φαίνεται να συμφωνεί με την άποψη του Ουίλιαμ, και μάλιστα με το παραπάνω, αφού κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι και για «προδοσία», λόγω του ότι υπέγραψε συμβόλαιο με μια εταιρεία, η οποία «εξευτέλισε την οικογένειά του, και ιδιαίτερα την μητέρα του».

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα παρουσιάζεται στην σειρά ως μια παράφρων, απαιτητική, παιδαριώδης, αφελής, οξύθυμη και ημίτρελη βουλιμική, και ο πρίγκιπας Κάρολος ως ένας πικρόχολος, μνησίκακος, δηλητηριώδης, γκρινιάρης, τερατώδης και απόλυτα απεχθής χαρακτήρας», σχολίασε ο Μόργκαν.

«Ο Χάρι δέχεται λεφτά που προκύπτουν εν μέρει από τη γελοιοποίηση της ίδιας του της μητέρας, την στιγμή που ο ίδιος απαιτεί από τα μέσα να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στη σύζυγό του, Μέγκαν», προσέθεσε.

«Τώρα, καθώς μεγαλώνει η αντιπαράθεση γύρω από τη φριχτά υποκριτική απόφασή του, έχει κλείσει τα μάτια του και τα αυτιά του σε όλες τις κατηγορίες», είπε τέλος ο παρουσιαστής, κλείνοντας την καταδίκη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share