Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντελής Παντελίδης: Η σχέση που αποκαλύφθηκε μετά από το θάνατο του - Δεν εννοούμε τη Σία από το "The Bachelor"

Με ποια γυναίκα είχε σχέση;

18 Νοεμβρίου 2020 12:52
Παντελής Παντελίδης: Η σχέση που αποκαλύφθηκε μετά από το θάνατο του - Δεν εννοούμε τη Σία από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη αποκαλύφθηκε μια σχέση του, η οποία δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας! Και όχι, δεν εννοούμε τη Σία από το "The Bachelor".

Η τραγική είδηση για το θανατηφόρο τροχαίο του γνωστού τραγουδιστή προκάλεσε πανελλήνιο θρήνο και θλίψη! Όλος ο κόσμος πονούσε για αυτήν την απώλεια και κανείς δε μπορούσε να το πιστέψει. Λίγο μετά το θάνατό του και αφού τα σενάρια για το πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα έπαιρναν "φωτιά" στο φως της δημοσιότητας βγήκε και μία σχέση του που δε γνώριζε κανείς.

Η Τζένη Λάττου, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και είχε εξηγήσει γιατί δεν την είδαμε ποτέ! Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει χαρακτηριστικά:

"Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου και τον αγάπησα πολύ. Όλοι μας. Δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό και μόνο στην οικογένεια του δεν ήθελα να πω ότι υπήρχε στη ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει στην καρδιά μου και τον κρατάω εκεί. Δεν είχε βγει δημοσίως πως είμαστε μαζί. Έχουμε απλά κοινές φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Εγώ θέλω αν κάποιος με γνωρίσει να με γνωρίζει με το όνομά μου, για τη δουλειά μου".

"Γιατί δεν πέθανα και ζω αυτό;" - Σοκάρει η Μίνα Αρναούτη στις νέες της δηλώσεις για το τροχαίο με τον Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και συγκλόνισε με τις νέες της δηλώσεις για το τροχαίο και το Παντελή Παντελίδη.

«Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Όταν έχω φάει τέτοια διαπόμπευση, ουσιαστικά λίγο πολύ αυτό μου το χαλάει. Οικονομικά με συντηρούν η μητέρα μου και ο σύντροφος της μητέρας μου. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πιάσω δουλειά, είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμα λίγο σε καλύτερο βαθμό.

Οι κρίσεις πανικού δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share