Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψη που σοκάρει

Είδηση σοκ!

17 Νοεμβρίου 2020 14:06
Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψη που σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους αγαπημένους Έλληνας παρουσιαστές - ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής! Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα πίνει πάντα καφέ στα γυρίσματα της εκπομπής αντί για κρασί!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει.

Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του!

"Χώρισαν γιατί...": Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share