Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Σφάχτηκαν" Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας για τον... Νίκο Ηλιόπουλο: Μεγάλη ένταση!

Τρομερό παρασκήνιο!

17 Νοεμβρίου 2020 11:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να αποφάσισαν να ακολουθήσουν στην προσωπική τους ζωή διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο δε χώρισαν ως οικογένεια καθώς και οι δυο τους υπεραγαπούν τα παιδιά τους, Γιάννη και Δημήτρη.

Έτσι λοιπόν πριν μήνες και ανήμερα του Πάσχα, που ο πρωτότοκος γιος τους είχε τα γενέθλιά του, το ζευγάρι ήταν εκεί για να σβήσουνε όλοι μαζί την τούρτα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, πέρασε όλη την ημέρα με την πρώην σύζυγό του ενώ πρόσθεσε ότι ανησύχησε όταν άκουσε πως η Φαίη νόσησε από κορωνοϊό: «Ανησύχησα για τα παιδιά μου αλλά αμφιβάλλω αν το πέρασε η Φαίη τελικά γιατί δεν είχε κανένα σύμπτωμα», είπε.

Η εικόνα αυτή δίνει την εντύπωση ότι η σχέση ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και οι δύο τους δεν έχουν πλέον απολύτως κανένα θέμα ο ένας με τον άλλον.

Όμως, όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι που είναι πολύ κοντά στο πρώην ζευγάρι, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Διότι μπορεί πράγματι οι σχέσεις τους να μην είναι εντελώς παγωμένες και απόμακρες όπως ήταν στην αρχή του χωρισμού και μπορεί να έχουν επιλυθεί τα μεταξύ τους πρακτικά θέματα και ζητήματα, όμως υπάρχει ένα “αγκάθι” ανάμεσά τους, το οποίο δημιουργεί εντάσεις και τους έχει και πάλι σε μια τυπική απόσταση τον έναν από τον άλλον.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη νέα σχέση της Φαίης Σκορδά.

Τι ζητάει ο Γιώργος Λιάγκας;

Στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη έγινε γνωστή η είδηση ότι η Φαίη Σκορδά είναι και πάλι ερωτευμένη, με την παρουσιάστρια να διατηρεί σχέση με το Νίκο Ηλιόπουλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δεσμός τους μετρά ήδη έναν περίπου χρόνο, με τον 37χρονο σύντροφό της να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο, χωρίς να έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με το digital marketing, είναι συνιδρυτής του Cloudevo, Head Of Digital στο Πρώτο Θέμα και συνεργάτης της Google. Μάλιστα, εκτός των άλλων, πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε το στήσιμο και του site της ίδιας της Φαίης Σκορδά, γεγονός που φαίνεται ότι αποτέλεσε και την αφορμή της γνωριμίας τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει, φυσικά, λόγο στην προσωπική ζωή της πρώην συζύγου του, κάτι που γνωρίζει ο ίδιος, γι’ αυτό και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τη νέα της σχέση. Ακόμα και όταν δημοσιοποιήθηκαν κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, ή όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι η Φαίη και ο Νίκος σκοπεύουν σύντομα να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενό της στάδιο.

Αυτό που νοιάζει το Γιώργο Λιάγκα είναι τα παιδιά κι εκεί είναι που υπάρχει η πηγή των εντάσεων με την πρώην σύζυγό του.

Διότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είναι πολύ αυστηρός με το θέμα και δεν σταματάει να λέει στη Φαίη, σε όλους τους τόνους, ότι θέλει εκείνη να είναι πολύ προσεκτική μπροστά στα παιδιά και να μην εκθέτει σε αυτά τη νέα της σχέση. Κάτι που, βέβαια, εκείνη το κάνει ήδη, αν και δεν θα είναι πολύ εύκολο εάν η ίδια και ο Νίκος Ηλιόπουλος αποφασίσουν τελικά να περάσουν όντως τη σχέση τους είτε στο στάδιο της συγκατοίκησης είτε σε εκείνο της -κάποιας μορφής- επισημοποίησης.

Πάντως, όπως λένε οι ίδιες, καλά πληροφορημένες, πηγές, τον τελευταίο καιρό το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, είναι και πάλι τεταμένο, εξ αιτίας αυτής της κατάστασης, καθώς και οι δύο τους προσπαθούν, για χάρη των δύο αγοριών που απέκτησαν μαζί και τα οποία λατρεύουν, να βρουν τις ισορροπίες στη νέα προσωπική τους πραγματικότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share