Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι...» (Video)

«Εγώ, αισθάνομαι ότι το απελευθερωτικό του coming out...»

16 Νοεμβρίου 2020 12:26
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» για την προσωπική του ζωή.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο και αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out σε βάζει σε μειονεκτική θέση. Νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά. Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι. Το ξέρατε. Ήταν φανερό. Δεν κρύφθηκα, ούτε προσπάθησα να θολώσω τα νερά. Εγώ, αισθάνομαι ότι το απελευθερωτικό του coming out δεν ήρθε το 2020, ούτε το 2005. Ήταν αυτό που συνέβη στους δικούς μου ανθρώπους το 1995», είπε στη lifo.

Και συνέχισε σχολιάζοντας τη πολυσυζητημένη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δυο πλευρές». «Αυτό που έκανε είναι ότι απενοχοποίησε και την ερωτική επαφή που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε δυο άντρες».

Δείτε το ηχητικό απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

"Η δική μου ομοφυλοφιλία...": Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι γκέι!

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για τους νέους που "αισθάνονται διαφορετικά", η αναφορά στη δική του ομοφυλοφιλία και η δημόσια "συγγνώμη" για ένα επεισόδιο στο "Παρά 5".

Καλεσμένος στην εκπομπή "φλΕΡΤ" στην ΕΡΤ1 με τη Νάντια Κοντογεώργη το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος εμφανίστηκε με άκρως εξομολογητική διάθεση.

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και στιχουργός μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, δίνοντας συμβουλές στα παιδιά που "αισθάνονται διαφορετικά" και τονίζοντας ότι δεν τον εμπόδισε ποτέ από το να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

"Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός, λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου", ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα για την ομοφυλοφιλία είχε μιλήσει και στο παρελθόν!

"Επίσης είχα τη χαρά και την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά την αγάπη για το παιδί τους την έβαζαν πολύ πιο πάνω από το τι θα πει ο κόσμος. Οπότε όλα καλά, μην ακούτε κανέναν. Θα ζοριστείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συννεοηθείτε", συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει και αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά το "Παρά 5" ζήτησε συγγνώμη για ένα επεισόδιο που είχε τρανσφοβικό χιούμορ.

"Είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία. Τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιον άνθρωπο και γι' αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι όταν ξαναπαιχτεί αυτό το επεισόδιο να υπάρχει μία σήμανση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί αντιμετώπισα με αστειάκια τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου. Εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους", κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share