Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε τη φωτογραφία που έκανε όλο το Instagram να δακρύσει

Δείτε την ανάρτησή της!

16 Νοεμβρίου 2020 09:26
Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε τη φωτογραφία που έκανε όλο το Instagram να δακρύσει

Την ονομαστική του εορτή είχε ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος και η μητέρα του όπως πάντα αποφάσισε να του ευχηθεί και διαδικτυακά, ενώ λίγες ημέρες πριν τη γιορτή του είχε και ο μικρός τους γιος.

Μέσα από μια φωτογραφία που ποζάρει δίπλα του κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί. Ο Φίλιππος έχει μεγαλώσει πολύ και παρ' όλο που δεν μπορούμε να διακρίνουμε σε ποιον ακριβώς μοιάζει αλλά σίγουρα το στυλ το έχει πάρει από τον μπαμπά του.

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου, ψυχή μου, Φίλιππέ μου… ♥️ #PhiliposRafael #mybaby #nameday», έγραψε η παρουσιάστρια για να συνοδέψει την υπέροχη φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον Φίλιππο.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:


"Ποια είσαι εσύ που θα... " - Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια παρουσιάστρια ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό κι αυτό φαίνεται τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο και από τους followers που έχει στα social media, δείτε εδώ την ανάρτησή της που συγκίνησε τους πάντες.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αφού μάλιστα διατηρεί και δικό της κανάλι στο Youtube. Ωστόσο, ένα από τα πιο συζητημένα θέματα γύρω από εκείνη είναι τα κιλά της και η εικόνα της μια και τα σκαμπανεβάσματα της στη ζυγαριά είναι πολλά.

Οι followers όμως της Σίσσυς Χρηστίδου δεν είναι πάντα τόσο ευγενικοί και μια συγκεκριμένη κυρία κατάφερε να βγάλει την παρουσιάστρια εκτός εαυτού όταν σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της.

"Αν αδυνάτισες μπράβο σου, δεν ήταν κιλά αυτά που είχες. Τώρα, είσαι μία χαρά, αν δεν έχει πέσει μοντάζ". Φυσικά και η παρουσιάστρια αντέδρασε και απάντησε με τον δικό της τρόπο.

Δείτε την απάντηση της:

Ξέσπασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου - "Δεν καταλαβαίνω..."

Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, ξέσπασε όταν δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στα πρόστιμα ρεκόρ που επιβλήθηκαν σε διάφορους πολίτες της συμπρωτεύουσας καθώς δεν τήρησαν τα μέτρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια ανάρτηση από την πόλη της που πυροδότησε φήμες για νέα σχέση.
"Μα σε μία πόλη ρε παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μας, που αυτή τη στιγμή είναι βόμβα μετάδοσης, πώς γίνεται να αποφασίζουμε να κάνουμε μία συγκέντρωση ό,τι κι αν θέλουμε να διαδηλώσουμε, όταν έχουμε 18 κρεβάτια που περισσεύουν και αυτή τη στιγμή μπορούν να καλυφθούν. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν πιστεύεις, παίρνεις το ρίσκο και πας και κατεβαίνεις και είστε όλοι μαζί εκεί.


Δεν καταλαβαίνω… Ειλικρινά με θυμώνει πολύ… Έχουμε όλοι κουραστεί, αλλά αυτή είναι η λύση; Είναι μονόδρομος. Από την αρχή μας είχαν πει ότι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει άλλα κρούσματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση! Τι να κάνουμε παιδιά;" δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share