Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στα πράσα: Ο Μάρκος Σεφερλής "έφαγε" την κοπέλα του Ντάνου - Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά!

Αποκάλυψη!

16 Νοεμβρίου 2020 08:29
Στα πράσα: Ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα πράσα! O Μάρκος Σεφερλής “έφαγε” την κοπέλα του Ντάνου! Έξω φρενών η Τσαβαλιά! Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Μη ρίχνεις. Το τι τραβάνε οι άμοιροι διάσημοι της showbiz από τους δημοσιογράφους, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Ακόμα και όταν το περιγράφουν, δεν εισπράττεται την ένταση και την έκταση! Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είχε μιλήσει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή με της Έλενας Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που ούτε καν υφίσταται.

Αναγκάστηκε ν’ απαντήσει λοιπόν! Τι είχε πει για όλα αυτά το μοντέλο και ηθοποιός;

“Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στο χωρισμό Σεφερλή -Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Εγώ και η …σχέση με τον Ντάνο!

Βέβαια, το όνομά της είχε σχετιστεί πριν λίγους μήνες με εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου τότε δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, τότε η Παναγιωτακοπούλου με δηλώσεις της είχε αφήσει τις φήμες να αιωρούνται, προκαλώντας μετά τον εκνευρισμό του Ντάνου.

Τρέλανε τους πάντες ο Μάρκος Σεφερλής: Χόρεψε τσιφτετέλι και έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο

Το Athensmagazine.gr θα σας θυμίσει σήμερα, το τσιφτετέλι του Μάρκου Σεφερλή στη μέση του δρόμου, το οποίο "τρέλανε" το διαδίκτυο. Εσείς το έχετε δει;

Μετά το εκθαμβωτικό τσιφτετέλι μιας κουμπάρας, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο που δείχνει τον ταλαντούχο ηθοποιό να χορεύει στην Ερμού. Βέβαια, να τονίσουμε, ότι το βίντεο είναι παλιό. Στο εν λόγω χορευτικό σόου, όπως θα δείτε, τον συνόδευε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους είχαν στήσει τρελό γλέντι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share