Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Τα σπίτια, τα εξοχικά και τα εστιατόρια της Ζέτας Μακρυπούλια: Αυτή την προίκα θα πάρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η περιουσία της Ζέτας!

16 Νοεμβρίου 2020 08:09
Τα σπίτια, τα εξοχικά και τα εστιατόρια της Ζέτας Μακρυπούλια: Αυτή την προίκα θα πάρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζετα Μακρυπουλια μπορεί να κοιμάται ήσυχη: Έχει εξασφαλίσει όλη την οικογένειά της! Τα σπίτια, τα εξοχικά, τα εστιατόρια κάπου στον Κεραμεικό τα τρία παιδιά της οικογένειας Μακρυπούλια, ο Παναγιώτης, η Ζέτα και ο Άκης γεννήθηκαν και έζησαν τα παιδικά κι εφηβικά τους χρόνια. Εμείς εδώ κι αρκετά χρόνια, παρακολουθούμε την πορεία του ενός από αυτά, της Ζέτας, η οποία βρίσκεται στον χώρο του θεάματος κι εργάζεται σκληρά σ’ αυτόν από τα 14 της χρόνια.

Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αγόρασε ένα κτίσμα στον Κεραμεικό, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία κατοικία. Μπορεί η ίδια να διαγράφει μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, δεν καβαλά ποτέ, όμως, το καλάμι και δεν ξεχνά τις ”ρίζες” της.

Η προίκα της ζέτας μακρυπούλια

Για αρκετά χρόνια το σπίτι αυτό ήταν ακατοίκητο, ενώ το μαγαζί νοικιαζόταν. Η Ζέτα, λοιπόν, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να το ανακαινίσουν και να το κάνουν όπως επιθυμούσαν πάντα.

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό, μίλησε με τον πατέρα της Ζέτας, Κώστα και τον βενιαμίν της οικογένειας, Άκη και εξασφάλισε φωτογραφίες από το νεοκλασικό οίκημα και το μεζεδοπωλείο τους, τη ”Μυκηνών γωνία”…

Πατέρας και γιος, φιλόξενοι, προσιτοί και έξω καρδιά άνθρωποι, μας άνοιξαν τις πόρτες του μεζεδοπωλείου τους και μας μίλησαν για την Ζέτα και την απόφαση που πήραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν το δικό τους μαγαζάκι.

Δεν θα την αναγνωρίσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών (Video)

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου». Ενώ, ένα άγριος καβγάς είχε υπάρξει ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη, με όλες τις λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τι συνέβη πριν από ένα γάμο, όπου παρέστησαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share