Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ για την Άννα Βίσση

Τι συνέβη;

15 Νοεμβρίου 2020 19:27
Θρίλερ για την Άννα Βίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Άννα Βίσση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μόλις ανακάλυψε πως κυκλοφορεί στο Facebook ψεύτικος λογαριασμός με το όνομά της -που υπόσχεται χρηματικά ποσά σε θαυμαστές της, ζητώντας τους να αποκαλύψουν στοιχεία που αφορούν τους ίδιους και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της- έσπευσε να ενημερώσει τους fans της για την απάτη. Ενώ, έτσι χώρισε ο Νίκος Καρβέλας την Βίσση.

Άννα Βίσση: «Μείναμε» με τον κήπο του σπιτιού της - Έχει ολόκληρο γήπεδο

«Μείναμε» με τον κήπο του σπιτιού της Άννας Βίσση, η οποία θα έλεγε κανείς πως έχει... ολόκληρο γήπεδο του μπάσκετ, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαμε.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει το σπίτι της τον δικό της μοναδικό παράδεισο. Εκτός της πισίνας όπου έχουμε δει πως έχει η οποία είναι και τεράστια, έχει και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

«Σηκώθηκε, έφυγε και με παράτησε» - Σοκαριστικό περιστατικό του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε στο παρελθόν τόπο ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, με τη διάσημη ερμηνεύτρια να αποκαλύπτει όσα είχαν συμβεί, αφού ο συνθέτης την είχε παρατήσει.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στη ζωή, αλλά και καλλιτεχνικά για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ο συνθέτης της έγραψε και τεράστιες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα. Εκεί τη μέρα, όμως... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Ο κρυφός καβγάς του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση πίσω από γνωστό τραγούδι - "Δεν μου σηκώνεις την τρίχα"

Ένα αχώριστο δίδυμο, που είχε γράψει ιστορία με τα τραγούδια του, όπως με την μπαλάντα "12". Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πίσω του κρύβει έναν καυγά ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση, ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι. Μπορεί σήμερα να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, και εδώ θα δείτε την κούκλα σύντροφο του Καρβέλα, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι διαχρονικά.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα, και όλοι μας τους θυμόμαστε μαζί.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share