Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η κόρη της - Δείτε για πρώτη φορά

Έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 8 χρονών

15 Νοεμβρίου 2020 07:36
Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η κόρη της - Δείτε για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr βρήκε για πρώτη φορά την άγνωστη "κόρη" της Αθηνάς Ωνάση. Πρόκειται για την Βιβιέν ντε Μιράντα Νέτο την κόρη του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, την οποία μεγάλωσε η χρυσή κληρονόμος.

Αυτή είναι η κόρη του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Η Βιβιέν έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 8 ετών και μεγάλωσε μαζί με την Αθηνά Ωνάση. Σήμερα, είναι πλέον 19 ετών, αγαπάει την ιππασία και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις. Ο Αλβάρο πήρε την κηδεμονία της Βιβιέν από τη μητέρα της, Βραζιλιάνα ηθοποιό Cibele Dorsa, όταν παντρεύτηκε την Αθηνά Ωνάση το 2011, γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της Cibele. Η ηθοποιός αυτοκτόνησε, μετά το χαμό του δεύτερου συζύγου της αφήνοντας ένα γράμμα.

Ο Αλβάρο σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε για το γράμμα της πρώην γυναίκας του, καθώς και για τις δύσκολες μέρες που πέρασε η κόρη του. Τι είχε αποκαλύψει;

"Η Βιβιέν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον. Περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία".

Στο γράμμα της η Cibele μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνούσε χωρίς τον σύζυγό της, για τη μοναξιά και για την απώλεια της κόρης της, ενώ προειδοποίησε και την Αθηνά: "Μια μέρα όταν ο Θεός σας συγχωρέσει, εσένα και την Αθηνά, γι’ αυτό που έκανες σε εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα.

Λυπάμαι Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη…Λυπάμαι που δε μπόρεσα να διαχειριστώ το θάνατο. Αγωνίστηκα όσο μπορούσα. Συγχωρήστε την μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή…Λυπάμαι, αλλά η απουσία του με πονά…Βιβιέν θα συναντηθούμε σε άλλες ζωές, δε σε εγκατέλειψα.

Ο πατέρας σου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από εμένα, δεν είχα διέξοδο…Προσπάθησα, αλλά ο πόνος είναι κόλαση", έγραφε μεταξύ άλλων η Cibele Dorsa. Μιας και αναφερθήκαμε στον Αλβάρο, δείτε εδώ όσα είχε πει για την Αθηνά Ωνάση και την κόρη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share