Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Γονάτισε» ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συμβαίνει;

Σοκ για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

14 Νοεμβρίου 2020 16:57
«Γονάτισε» ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συμβαίνει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Γονάτισε» ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή ένα αδιανόητο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή του. Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ;

Η «κολλητούλα», στην άλλη άκρη της γραμμής στο Καλό Μεσημεράκι ήταν Πατρινιά. Ο Νίκος Μουτσινάς προσφέρθηκε να την βοηθήσει να λύσουν το πρόβλημά της, όμως, στην πορεία το πράγμα άρχισε να γίνεται εξαιρετικά πολύπλοκο.

Με βαριά προφορά, η «παθούσα» περιέγραφε τον πόνο της, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς πνιγόταν live στον αέρα του ΣΚΑΪ από τα γέλια. Ενώ, δείτε την άγνωστη σχέση που έχει ο παρουσιαστής με πρώην σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!

Η διήγηση της κοπέλας γινόταν όλο και πιο ακραία, μέχρι που ο Νίκος συνειδητοποίησε ότι τόση ώρα άκουγε την… Κατερίνα Ζαρίφη.

Ξαφνικός χωρισμός για τον Νίκο Μουτσινά: Σε αυτή την κουκλάρα βρήκε παρηγοριά

Έγινε γνωστός ο ξαφνικός χωρισμός για τον Νίκο Μουτσινά, με τη λύπη να είναι ατελείωτη για τον παρουσιαστή, αλλά να βρίσκει παρηγοριά σε ξανθιά κουκλάρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής ζει δύσκολες μέρες, αφού χώρισε μετά από μία μεγάλη σχέση για την οποία έδειχνε και δήλωνε πολύ ενθουσιασμένος, όμως τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που θα ήθελε και τις τελυεταίες μέρες μοιράζεται την ταραχή του με την εδώ και πολλά χρόνια κολλητή, Ζετα Μακρυπούλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς, που ήταν έξαλλος σε τελευταία του εκπομπή, δεν είχε μία, αλλά δύο γνωστές στην τηλεόραση σχέσεις με ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλώς είναι συνεπής απέναντι στον εαυτό του σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν προβάλλει, δεν αναλύει, δεν δίνει τροφή για την οποιαδήποτε σχέση του. Δεν δίνει στοιχεία. Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν για τον Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, μόνο φέτος, ανακοίνωσε ο ίδιος τη ύπαρξη σχέσης, όταν ανέβασε ένα αρκετά κατατοπιστικό δημοσίευμα στο Instagram. Αυτή η σχέση μετρά δύο χρόνια σχεδόν, αλλά φέτος ο παρουσιαστής αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για αυτή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share