Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μελίνα Χατζηγιάννη: Η αδελφή του Μιχάλη και η άγνωστη σχέση της με την... Ζέτα Μακρυπούλια - Δείτε την για πρώτη φορά

Τι λέτε μοιάζουν;

13 Νοεμβρίου 2020 09:25
Μελίνα Χατζηγιάννη: Η αδελφή του Μιχάλη και η άγνωστη σχέση της με την... Ζέτα Μακρυπούλια - Δείτε την για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει τεράστια αδυναμία στην αδερφή του, Μελίνα.

Μπορεί εκείνη να είναι μεγαλύτερη όμως ο τραγουδιστής την προσέχει και την αγαπά και τη λατρεύει. Η Μελίνα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε στη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού για τον Μιχάλη η γνώμη της μετράει όσο κανενός άλλου. Οι δυο τους έχουν γίνει κολλητές, μιλώντας καθημερινά με τις ώρες στο τηλέφωνο.

Η Μελίνα Χατζηγιάννη είναι ιδιαίτερη δημοφιλής στο νησί της Αφροδίτης, όχι μόνο λόγω του αδελφού της, αλλά λόγω των προσωπικών της δραστηριοτήτων. Άτυπα εκείνη εκτελεί ακόμα και χρέη μάνατζερ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οργανώνει τις συναυλίες του και τον συμβουλεύει πώς να αποφεύγει κακοτοπιές. Οταν ο Μιχάλης βρεθεί στην Κύπρο, είναι η καλύτερή του να πηγαίνει μαζί της βόλτες, όπως όταν ήταν παιδιά.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Κική Μακρυπούλια: Η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια σε νεαρή ηλικία ήταν ίδια η κόρη της! Θα την ερωτευόταν ο Χατζηγιάννης

Η Μελίνα Χατζηγιάννη ξεκίνησε με σπουδές στην υποκριτική και διέπρεψε σε παραστάσεις στην Κύπρο, αλλά αργότερα εγκατέλειψε το θέατρο για να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την εκπαίδευση. Την κέρδισε η φιλολογία. Εγινε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας.

Η Μελίνα χάρηκε πολύ όταν γνώρισε τη σύντροφο του αδελφού της, τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ηταν αμοιβαίο συναίσθημα που εξελίχθηκε σε στενή φιλία. Ζέτα και Μελίνα μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, γιατί εκτός από τον Μιχάλη τούς συνδέει και η υποκριτική.

«Όχι δεν μπορώ...» - Έριξε τη «βόμβα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έριξε τη «βόμβα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχετικά με τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, απαντώντας πως… δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αναφορικά με τη σύντροφό του και όχι μόνο.

«Τα μεγάλα πάθη γεννιούνται με τη μεγάλη επιτυχία και τη δόξα. Αυτά πηγαίνουν μαζί», παραδέχεται με ειλκρίνεια στον Σταύρο Θεοδωράκη. «Μπορείς να είσαι μεγάλος σταρ και να μην έχεις μεγάλα πάθη;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφού σκέφτηκε χαμογελώντας για δευτερόλεπτα απάντηση: «Νομίζω, όχι».

Ο διάσημος τραγουδοποιός, στις δηλώσεις που έκανε για το θέμα αυτό, πρόσθεσε πως «τα μεγάλα πάθη γεννιούνται με τη μεγάλη επιτυχία, τη δόξα, την αγωνία να κάνεις πράγματα, να διατηρηθείς στην κορυφή». Ίσως ένα από τα… πάθη του να είναι και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που γνώρισε λίγο αργότερα, ευρισκόμενος σε σχέση μαζί της εδώ και πολλά χρόνια, αν και πρόσφατα έμεινε... κόκκαλο με μια πρόταση γάμου στην ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share