Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχετε δει την κόρη της Τάμτα; - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτη ομοιότητα

12 Νοεμβρίου 2020 21:45
Έχετε δει την κόρη της Τάμτα; - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τάμτα είναι γνωστό ότι έχει μία κόρη η οποία μοιάζει πολύ περισσότερο με την διάσημη μητέρα της και αυτό φαίνεται όσο μεγαλώνει. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου από το "Άκρως Οικογενειακόν".

Συγκεκριμένα η κόρη της Τάμτα ονομάζεται Άννι και η τραγουδίστρια την έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα η κόρη της Τάμτα είναι πλέον 24 ετών και μένει στην Πάτρα. Εκεί σπουδάζει στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων. Από ότι φαίνεται μαμά και κόρη έχουν μια δυνατή σχέση ενώ ορισμένες φορές η ίδια η μαμά νομίζει ότι συναναστρέφεται με την μικρότερη αδελφή της.

«Τώρα που η κόρη μου έχει μεγαλώσει, πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν θέλω να προβάλλω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε το παιδί μου. Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα. Αυτό που έχω να πω στις μαμάδες είναι πως τα πρώτα χρόνια είναι πολύ δύσκολα με τα μικρά παιδιά.

Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή, αλλά μόλις μεγαλώσουν και διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους. Αυτόματα σκέφτεσαι πως όλα τα ξενύχτια και τα κλάματα που έριξες, τελικά, άξιζαν τον κόπο» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της τραγουδίστριας:

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά... αγνώριστη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή στο πέρασμα του χρόνου που προκαλεί σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share