Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ο Μικρούτσικος φταίει για την καταστροφή της..." - Η άγρια κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με πασίγνωστο παρουσιαστή που κανείς δεν γνώριζε

Τι συνέβη;

12 Νοεμβρίου 2020 10:52
Μια άτυπη κόντρα επικρατούσε στα 90s και αρχές του 2000 με πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Μίλτο Μακρίδη. Πολλοί ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να κονταροχτυπιούνται για διάφορες εκπομπές όμως με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποιούμε πως σίγουρα κάποιοι άλλοι ήταν οι λόγοι.
Πάνε χρόνια από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη αλλά φρόντισε σε μια εκ των σπανίων του συνεντεύξεων σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να μιλήσει επί παντός επιστητού και κυρίως... έξω από τα δόντια.
Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για μια παλαιότερη δήλωση που έκανε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευθύνεται για το 50% της καταστροφής της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια θεώρησε υπερβολικό το ποσοστό ευθύνης και τότε ο Μίλτος Μακρίδης ξέσπασε και είπε: "Για πάρτη του έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος. Δεν θα σου πω τίποτε άλλο κι εκεί τελειώνει και το αστείο. Μην ξεχνιόμαστε επειδή περνάει ο χρόνος".

Όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε τι χρεώνει στον Ανδρέα Μικρούτσικο εκείνος απάντησε: "Τώρα μου κάνεις πλάκα; Δεν γίνεται μου κάνεις πλάκα. Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Δεν την θέλω για τα παιδιά μου. Δεν την θέλω για τον ανιψιό μου" και πρόσθεσε ένα παράδειγμα σε εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου που έκανε σεξουαλικά σχόλια στις 9.15 το βράδυ, την ώρα που τον έβλεπαν οικογένειες και παιδιά.

Τελειώνοντας είπε: "Εγώ έχω στεναχωρηθεί από αυτά που έχει περάσει ο Αντρέας στη ζωή του. Άσχετα από το τι έκανε, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να περάσει αυτό που πέρασε. Έχω περάσει και εγώ πολύ δύσκολα και ξέρω".
Δείτε τη συνέντευξη του:

"Έφυγα και ξαναγύρισα!" - Σοκαρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το πρόβλημα υγείας

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συγκλόνισε με τις λεπτομέρειες για την ημέρα που κινδύνεψε η ζωή του.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε σε όλα. Τόσο στο Big Brother, όσο και στην προσωπική του ζωή πριν την τηλεοπτική του επιστροφή. «Ήταν ένα στοίχημα για εμένα αυτή η... διαβάστε περισσότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share