Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Βάσω Λασκαράκη άναψε το τζάκι της κι εμείς πάθαμε πλάκα

Απλά πανέμορφο!

11 Νοεμβρίου 2020 14:18
Η Βάσω Λασκαράκη άναψε το τζάκι της κι εμείς πάθαμε πλάκα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παραμένουν ένα από το πιο ερωτευμένα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι, που μένει μαζί με την κόρη της ηθοποιού που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μένει σε ένα μεγάλο και πολύ ζεστό σπίτι, ενώ είναι εμφανές ότι η διακόσμηση έχει πολλά προσωπικά στοιχεία και δεν είναι απλά αποτέλεσμα ενός διακοσμητή.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το εσωτερικό του, έτσι διακρίνουμε ότι αγαπούν το κίτρινο χρώμα και το ξύλο.

Τα πρώτα κρύα έπιασαν και το ζευγάρι αποφάσισε να ανάψει το τζάκι στο σπίτι τους κι εμείς πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφο είναι. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ και τον κήπο τους.

"Θα έκανα παιδί με τη Βάσω αρκεί..." - Η ατάκα του Λευτέρη Σουλτάτου που σόκαρε τη Λασκαράκη

Ο γνωστός μάγειρας, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε τόσο στα παιδιά του όσο και στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά πατέρας

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ρωτήθηκε για το πόσα παιδιά έχει από τον προηγούμενο του γάμο και απάντησε:

"Έχω δύο παιδιά – ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!"

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος διέκρινε μια σιγουριά στο ότι ο σεφ θα ήθελε να ξαναγίνει πατέρας.

"Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί!"

Ωστόσο, την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί έχει εκφράσει και η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Έσκασαν» τα νέα για τη Βάσω Λασκαράκη: Τρισευτυχισμένος ο Λευτέρης Σουλτάτος

Τρισευτυχισμένος με τη Βάσω Λασκαράκη είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος, που έμαθε τα νέα για τη σύζυγό του και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Το όνομα της ηθοποιού ακούστηκε ακόμη μια φορά σε τηλεοπτική εκπομπή και, συγκεκριμένα, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, που δεν αποκλείει την επάνοδό της με την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Mega.

Την πρωινή ζώνη του σταθμού, μάλιστα, ετοιμάζεται να ενισχύσει η Barkingwell Media και ο Νίκος Κοκλώνης, που συνεργάζονται όλο και πιο «θερμά» με το Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» οι «μνηστήρες» για τη θέση της παρουσίασης είναι από τη μια ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη που είναι ήδη στο κανάλι -ο μεν ένας με εκπομπή που ετοιμάζεται και η ηθοποιός με τηλεπαιχνίδι. Οι συζητήσεις όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας είναι πολύ προχωρημένες.

Η δεύτερη που συζητά είναι η Βάσω Λασκαράκη, την οποία έχουν προσεγγίσει κατά καιρούς και άλλα κανάλια με κορυφαίο τον Alpha, αλλά δεν προχώρησε κάτι. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό» ενδέχεται να είναι και εκείνη με τον σύζυγό της στην εκπομπή, ο οποίος θα επιμελείται τη μαγειρική, ενώ πρόσφατα τον σόκαρε με την ατάκα της για άλλον άνδρα.

Σε συζητήσεις όμως είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αν συζητά με το Mega για το πρωινό του Σαββατοκύριακου με παρτενέρ τον Λευτέρη Ελευθερίου.

«Κάνω διάφορες συζητήσεις. Γίνονται. Ουσία υπάρχει όταν καταλήξουν κάπου» είπε ενώ όπως είπε αφορούν το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share