Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο Buckingham: «Βυθίστηκε» στο πένθος η Κέιτ Μίντλετον

Μια ιδιαίτερη μέρα στο παλάτι...

11 Νοεμβρίου 2020 13:06
Θλίψη στο Buckingham: «Βυθίστηκε» στο πένθος η Κέιτ Μίντλετον
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βαρύ» ήταν το πένθος για την Κέιτ Μίντλετον, με την ίδια και το Buckingham να «βυθίζονται» στη θλίψη την προηγούμενη Κυριακή (30/10), κάτι που βέβαια συμβαίνει κάθε χρόνο στη Βρετανία, μιας και πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα.

Συγκεκριμένα, η βασιλική οικογένεια παρέστη, μαζί με στρατιωτικές μονάδες και όχι μόνο στην τελετή τιμής των νεκρών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, για τους ήρωες της χώρας που έπεσαν στη μάχη. Η τελετή, η οποία μεταξύ άλλων έφερε ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, πραγματοποιήθηκε με πολύ λίγους παριστάμενους, λόγω των συνθηκών, όπου μας έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία έχει φέρει πάνω από 50.000 νεκρούς στην χώρα.

Η «Remembrance Sunday» πραγματοποιήθηκε, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αισθάνονται τη σπουδαιότητα της κατάστασης και την Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τους υπόλοιπους, να μην κρύβουν τη θλίψη τους για τους θανόντες του πολέμου της περιόδου 1914-1918, που βρήκε στο τέλος τη Βρετανία νικήτρια. Η εικόνα της συζύγου του Πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους συμπατριώτες της.

Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που έκανε "έξαλλη" την Βασίλισσα Ελισάβετ - Κανείς δεν το προέβλεψε

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε κάτι το οποίο έφερε τα πάνω κάτω στην βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα κάτι για το οποίο δεν θέλει να γίνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτό που έβαλε σε μπελάδες την Κέιτ Μίντλετον ήταν η παραβίαση ενός κανόνα που υπάρχει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Συγκεκριμένα δεν είναι γραμμένοι σε χαρτί αλλά υπάρχουν κάποιοι αυστηροί κανόνες που ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ, και είναι "υποχρεωτικοί" για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Φυσικά δεν είναι κανόνες που έχει βγάλει από το μυαλό της, αλλά κάποιοι όροι που αντανακλούν το κύρος ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας. Υπάρχουν διάφοροι κανόνες συμπεριφοράς, ομιλίας ακόμα και ντυσίματος.
Μάλιστα οι ενδυματολογικοί κανόνες είναι πολύ σημαντικοί για τη βασίλισσα, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε προσέχει πολύ τι φοράει και φροντίζει πάντα τα ρούχα της να ξεχωρίζουν για να μπορεί το πλήθος να την ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Στην προκειμένη περίπτωση η αγαπημένη της βασίλισσας, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δεν ντύθηκε σωστά σε μια από τις τελευταίες της βασιλικές επισκέψεις κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα total black look σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού και στο οποίο ανακοίνωνε πως θα είναι η οικοδέσποινα στα πλαίσια του "Wildlife Photographer of The Year".

Η βασίλισσα μισεί το total black look

Η επιλογή του μαύρου χρώματος είναι απαγορευτική για την βασίλισσα, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει στο παρελθόν πως στις επίσημες εμφανίσεις ένα total black look είναι απαγορευτικό παρά μόνο αν πρόκειται για κηδείες ή μνημόσυνα.

Βέβαια, κάποιος πρέπει να πει στη βασίλισσα ότι πλέον η άποψη ότι το μαύρο χρώμα ταιριάζει μόνο για τις κηδείες και παραπέμπει σε πένθος είναι εντελώς ξεπερασμένη, και ότι τα πράγματα έχουν ραγδαία.

Η Κέιτ τόλμησε total black

Με μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και μαργαριταρένια σκουλαρίκια η Kate "έσπασε" αυτόν τον χρυσό κανόνα της Ελισάβετ και η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

Σίγουρα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη της βασιλικής οικογένειας "σπάει" κάποιον κανόνα, σίγουρα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μέγκαν Μαρκλ που μπήκε στη βασιλική οικογένεια και έκανε κουρέλι το πρωτόκολλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share