Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τρίτο άτομο στη σχέση Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή

Ποιο είναι αυτό το μυστήριο άτομο;

11 Νοεμβρίου 2020 12:10
Το τρίτο άτομο στη σχέση Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Ζέτα Μακρυπούλια πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο δεν δίνει πολλές αφορμές για να σχολιαστεί από τον κόσμο αλλά πρόσφατα ένα τρίτο άτομο φαίνεται να είναι στη σχέση τους όπου και ο ίδιος είχε ρίξει μία "βόμβα" για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» στην ΕΡΤ για τη συμβίωση με τη σκυλίτσα του Ζάνη, το πρόβλημα υγείας της και την ιδιαίτερη σχέση τους.

Ζάνη είναι ένα αδεσποτάκι 8 χρονών. Τη βρήκαμε κουταβάκι στα βουνά της Εύβοιας και την πήραμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ήταν ένα υγιέστατο σκυλάκι αλλά παρουσίασε μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση".

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι "υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας και αποκατάστασης. Εξαντλήσαμε όλα τα διαθέσιμα μέσα και την κτηνιατρική τεχνολογία για να την επαναφέρουμε. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε μέχρι και σήμερα".

"Έπειτα από ένα διάστημα έντονης κατάθλιψης και δικής της και δική μας κατάφερε να ξαναβρεί τη χαρά και τη ζωντάνια της. Έχει μείνει παράλυτη στο κάτω μέρος του κορμιού της. Δεν ελέγχει την πίσω κίνηση των ποδιών της και δεν μπορεί να ελέγξει τις φυσικές της ανάγκες. Θέλει συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση" επισήμανε ο τραγουδιστής.

"Όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις είμαστε μαζί αγκαλιά και κάνουμε τις βόλτες μας. Όταν έχεις ένα ζώο με ειδικές ανάγκες είναι σαν να έχεις ένα μωρό με ειδικές ανάγκες. Παίρνω δύναμη από τη ζωντάνια της. Όταν καμιά φορά αισθάνομαι στεναχωρημένος βλέπω τη Ζάνη και είναι για εμένα μια πηγή αστείρευτης αισιοδοξίας. Μας έχει δώσει μάθημα ζωής".

Δείτε το βίντεο:

Τρέλανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αυτό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια: Το αποκάλυψε δημόσια και δεν άφησε... τίποτα στην φαντασία

Τρέλανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αυτό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντάς το και δημόσια, δίχως να αφήσει… τίποτα στην φαντασία για τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Οι δυο τους, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, είχαν κάνει μια Ανάσταση διαφορετική από τις άλλες, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως το ζευγάρι δεν τήρησε τις παραδόσεις, ενώ πλέον κάνουν... διαφορετικές ετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, έφαγαν, τσούγκρισαν αυγά ενώ άναψαν και τις λαμπάδες του για να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των εορτών.

Η διαφορά από τις προηγούμενες φορές ωστόσο ήταν πως το ζευγάρι δε βρέθηκε στην εκκλησία αλλά στο μπαλκόνι του σπιτιού του με τη Ζέτα να φοράει τη ρόμπα της.

«Ανάσταση με ρόμπα και τηλεόραση πρώτη φορά. Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από τη λεζάντα του story που δημοσίευσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share