Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Καλλιάνος: Δάκρυα χαράς για τον μετεωρολόγο

Αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του

10 Νοεμβρίου 2020 14:57
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Καλλιάνος: Δάκρυα χαράς για τον μετεωρολόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον μετεωρολόγο του Mega και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που πρόσφατα είχε φέρει «θύελλα» αντιδράσεων με μια δήλωσή του, να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό του.

Τα ευχάριστα νέα δημοσιοποίησε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, όπου μάλιστα μάς έδειξε και το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του. «Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε...Για πάντα...» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και έγινε 42 ετών. Λίγες ημέρες αργότερα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή αυτό το γεγονός.

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» είπε αποκλειστικά στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σ'αγαπώ γι'αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε... Για πάντα... ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Καλλιάνος (@giannis_kallianos) στις

«Γης μαδιάμ» έγινε ανάμεσα σε Καλλιάνο-Βαρεμένο για τις φωτιές! (Video)

Άγρια κόντρα στον «αέρα» είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στον Υμηττό, στις 3:18 τα ξημερώματα.

«Αν είχαμε σήμερα 102 νεκρούς με την ανοργανωσιά των υπευθύνων, θα πετούσαν πέτρες από την Ακρόπολη και θα τις είχαν φτάσει στο Σύνταγμα» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλοκαίρι Μαζί» αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Γίνανε λάθη, κάνατε θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες και μπροστά στους τηλεθεατές» είπε.

«Για ποιον το λέτε αυτό; Μου κάνει εντύπωση που αποκαλείτε «παρέα» τον πρώην πρωθυπουργό» απάντησε ο κ. Βαρεμένος.

«Δεν είδα να έχει γίνει λάθος από τη ΝΔ. Στη Χαλκιδική αμέσως βρέθηκαν να καταγράψουν τις ζημιές οι αρμόδιοι, εσείς όταν ήσασταν κυβέρνηση κάνατε επικοινωνιακά τρικ» ανταπάντησε ο κ. Βαρεμένος.

«Εγώ δεν ήρθα για τέτοιου είδος διάλογο εδώ» είπε ο κ. Βαρεμένος

«Ζητήστε συγγνώμη για τα λάθη που κάνατε» είπε ο κ. Καλλιάνος.

«Δεν θα απευθύνεστε σε μένα» είπε ο κ. Καλλιάνος.

«Εσείς είστε δίπλα μου, σε σας θα απευθυνθώ» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share