Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτη ανακοίνωση για την Πριγκίπισσα: Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια

Τι συνέβη;

10 Νοεμβρίου 2020 14:01
Έκτακτη ανακοίνωση για την Πριγκίπισσα: Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαράς ευαγγέλια ήρθαν στη βασιλική οικογένεια, με την έκτακτη ανακοίνωση για την Πριγκίπισσα να γίνεται γνωστή και να φέρνει τον ενθουσιασμό στο παλάτι.

Με αφορμή τα προ ημερών γενέθλια (31/10) της Πριγκίπισσας Λεονόρ της Ισπανίας, το περιοδικό «¡HOLA!» αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο αφορά τα 15 χρόνια του κοριτσιού, που αναμένεται να διαδεχθεί το θρόνο από τον πατέρα της, Βασιλιά Φελίπε, με τη ζωή της να αλλάζει για πάντα στις 19 Ιουνίου 2014, όταν το στέμμα μπήκε στην κεφαλή του.

Με τη συνεργασία του Amazon Prime Video, το ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια 70 λεπτών και θα δείχνει τη ζωή της Λεονόρ στο παρελθόν, προτού δηλαδή γίνει Πριγκίπισσα διάδοχος του θρόνου, το παρόν της με τις αρμοδιότητες που ήδη κατέχει, αλλά και το μέλλον, με ερωτήματα για το αν θα βασιλεύσει, το αν θα έχει περουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το πώς βίωσε την κόντρα μεταξύ της μητέρας της, Λετίθια, με τη Βασίλισσα Σοφία και πολλά ακόμη, έχοντας πρόσφατα προκαλέσει σούσουρο με τη στάση της.

Η προβολή αυτή παρουσιάζει και λεπτομέρειες σχετικά με άγνωστες πτυχές της ζωής της, τα χόμπι και τις… διατροφικές της αμαρτίες. Παράλληλα, σκιαγραφείται ο χαρακτήρας της, που διακρίνεται για την υπευθυνότητα, την οξυδέρκεια, τη διάθεση για εργασία, την ηρεμία, την περιέργεια, την τελειομανία, την ντροπαλότητα, την ψυχραιμία και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά, σε μια πολύπλοκη προσωπικότητα, που τώρα δημιουργεί την εικόνα της.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται στο ντοκιμαντέρ το ποια είναι η σχέση της με τα μέλη της οικογένειάς της, ποια είναι η επίγνωση του θεσμικού ρόλου, που αναμένεται να αποκτήσει, καθώς και της ευκαιρίας της να φέρει τις νεότερες γενιές κοντά στη βασιλική οικογένεια, με τον Φελίπε να έχει ως υποχρέωσή του να σταθεί δίπλα της, ως ο δάσκαλος και ο οδηγός της, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη την ώρα, όπου θα χρειαστεί να εξασκήσει το ύψιστο καθήκον για την πατρίδα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share