Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πόσο; Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει η Αθηνά Οικονομάκου

Πάθαμε πλάκα!

9 Νοεμβρίου 2020 17:33
Πόσο; Δεν φαντάζεστε τι ύψος έχει η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες, ηθοποιούς αλλά και μητέρες της ελληνικής showbiz.

Καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για όλα με τόση δεξιοτεχνία που σε κάνει να αναρωτιέσαι. Και μέσα σε όλα αυτά, η ίδια καταφέρνει να διατηρεί την σιλουέτα της σε άψογη κατάσταση ακόμα και μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού , Μάξιμου.

Η ίδια βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο, και αποφάσισε να τον αφιερώσει στους followers της, πράγμα το οποίο κάνει ανά διαστήματα για να κρατήσει την άμεση επαφή με τον κόσμου που την παρακολουθεί και την στηρίζει στα βήματα της. Η ίδια κάλεσε τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το ύψος και τα κιλά της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ύψος 1.68 και ζυγίζει 54 κιλά. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε την ηλικία της.

Έξαλλος ο Φίλιππος Μιχόπουλος με την Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τη λατρεία της σε άλλους άνδρες!

Έξαλλος ήταν ο Φίλιππος Μιχόπουλος με την Αθηνά Οικονομάκου, με τον ίδιο να τη βλέπει να κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για άλλους άνδρες, τους οποίους πρόσφατα συνάντησε.

Η γνωστή ηθοποιός και η Μαίρη Συνατσάκη, συγκεκριμένα, βρέθηκαν ανάμεσα στους συμμετέχοντες του GNTM, όπου με τα ρούχα τους βοήθησαν στη νέα δοκιμασία των boys and girls για τη νέα τους πασαρέλα.

Πρόσφατα μάλιστα παρακολουθήσαμε το σχετικό επεισόδιο με την κάμερα του Star να βρίσκεται στα backstage καταγράφοντας όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πασαρέλας στην οποία μάλιστα ο κάθε διαγωνιζόμενες θα έπρεπε να πετύχει και από μια λήψη, ικανή να τον κρατήσει στο ριάλιτι μοντέλων.

Η Αθηνά Οικονομάκου, για την οποία ήρθε «κεραυνός» από ηθοποιό του «Έλα στη θέση μου», μίλησε στην κάμερα για τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο σπίτι του GNTΜ.

«Εξ αρχής, ξεχώρισα τον Αιμιλιάνο, ο οποίος ήταν και στην ομάδα μου γιατί είχε άνετα το Ιταλικό στυλ το οποίο θέλαμε να βγάλουμε με τα ρούχα μας. Ο Έντουαρντ μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ η Λία. Το στυλ της, το μαλλί της, είναι ιδιαίτερη θεωρώ. Και από την ομάδα της Μαίρης έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share