Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη μάχη για την Έλενα Τσαβαλιά: Το δημόσιο μήνυμα της κυρίας του Μάρκου Σεφερλή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι συνέβη;

9 Νοεμβρίου 2020 09:59
Μεγάλη μάχη για την Έλενα Τσαβαλιά: Το δημόσιο μήνυμα της κυρίας του Μάρκου Σεφερλή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της μήνυμα για την μάχη κατά του διαβήτη έστειλε η Έλενα Τσαβαλιά, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram!

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή πόσταρε ένα βίντεο που συμμετέχει και εκείνη στην μάχη κατά της νόσου και στέλνει το δικό της μήνυμα για πρόληψη, η οποία σώζει ζωές!

Το μήνυμα της Έλενας Τσαβαλιά αναφέρει: "Η πρόληψη σώζει ζωές!!!! Ενημερωθείτε για τον διαβήτη!
Μετρηθείτε τώρα!!!!!
#meodigotodiaviti #diabeteschallenge #metrisoukiesy #health #doitnow"

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η πρόληψη σώζει ζωές!!!! Ενημερωθείτε για τον διαβήτη! Μετρηθείτε τώρα!!!!!???? #meodigotodiaviti #diabeteschallenge #metrisoukiesy #health #doitnow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Στα «κάγκελα» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: Το πήραν απόφαση!

Στα «κάγκελα» βρίσκονται ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να το παίρνει απόφαση και να προχωρά σε μια πράξη, που έδειξε τον εκνευρισμό τους από ένα προ ολίγου καιρού γεγονός.

Το ζευγάρι έστειλε εξώδικο στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνο Καμπίτη.

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού, με το ζευγάρι να ζει νωρίτερα την εμπειρία του άμεσου διαζυγίου.

«Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι προφανώς ζητούμενο του εξωδίκου είναι να ακουστεί στον αέρα της εκπομπής και η άποψη του κυρίου Σεφερλή και ευχήθηκε να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή τη διαμάχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης του«Χαλβάη 5-0» κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει πληρωθεί και πως δεν έχει υπογράψει την απαραίτητη σύμβαση με την παραγωγό εταιρία κάτι που διαψεύδη δια του δικηγόρου του ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share