Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δουλειά κάνει η πεθερά της!

Αυτό κάνει η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

8 Νοεμβρίου 2020 13:55
Ελένη Μενεγάκη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δουλειά κάνει η πεθερά της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Ματέο Παντζόπουλο, με την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, να έχει αποδεχθεί με θέρμη την νύφη της. Έχετε ιδέα, άραγε, τι δουλειά κάνει;

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και αυτό φαίνεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media, με ένα μωρό μάλιστα να τους φέρνει την ευτυχία.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είνα εξαιρετικά ενεργή στα social media, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ξαφνικός χωρισμός για την Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που τον πρόδωσε - Πως αντέδρασε ο Ματέο Παντζόπουλος;

Ο κορωνοϊός είχε παγώσει τα σχέδια του Άγγελου Λάτσιου για σπουδές εκτός Ελλάδος, όμως, πλέον φαίνεται να είναι οριστικό πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα ανοίξει τα φτερά του για νέες εμπειρίες! Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Ελένη πρόδωσε το μυστικό αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη έγινε 51 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Όναρ με την οικογένειά της. Μαζί με την δική της τούρτα όμως, κεράκια έσβησαν και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος αλλά και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, του οποίου τα γενέθλια - να σημειωθεί - είναι στις 30 Νοεμβρίου, δείτε την φωτογραφία εδώ! Το περιστατικό αυτό κίνησε πολλές υποψίες, λοιπόν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει και επειδή δεν θα είναι στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου αποφάσισαν και οι τρεις να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά τους στα Άχλα της Άνδρου!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share