Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξέσπασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου - "Δεν καταλαβαίνω..."

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

8 Νοεμβρίου 2020 13:33
Ξέσπασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου -
Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, ξέσπασε όταν δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στα πρόστιμα ρεκόρ που επιβλήθηκαν σε διάφορους πολίτες της συμπρωτεύουσας καθώς δεν τήρησαν τα μέτρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια ανάρτηση από την πόλη της που πυροδότησε φήμες για νέα σχέση.
"Μα σε μία πόλη ρε παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μας, που αυτή τη στιγμή είναι βόμβα μετάδοσης, πώς γίνεται να αποφασίζουμε να κάνουμε μία συγκέντρωση ό,τι κι αν θέλουμε να διαδηλώσουμε, όταν έχουμε 18 κρεβάτια που περισσεύουν και αυτή τη στιγμή μπορούν να καλυφθούν. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν πιστεύεις, παίρνεις το ρίσκο και πας και κατεβαίνεις και είστε όλοι μαζί εκεί.


Δεν καταλαβαίνω… Ειλικρινά με θυμώνει πολύ… Έχουμε όλοι κουραστεί, αλλά αυτή είναι η λύση; Είναι μονόδρομος. Από την αρχή μας είχαν πει ότι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει άλλα κρούσματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση! Τι να κάνουμε παιδιά;" δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκαλυπτική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου που πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ελευθερίας, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν για την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου το πέρασε στη Θεσσαλονίκη, την πόλη της, παρέα με τις καλές της φίλες.

Στο πλευρό της η παρουσιάστρια είχε τις κολλητές της και τη νονά του γιου της Φίλιππου.

Ένα από τα θέματα συζήτησης της Σίσσυς Χρηστίδου και των κολλητών της ήταν φυσικά να κουτσομπολέψουν όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι. Υπήρξε ένα ακόμα θέμα ή καλύτερα μια ακόμα προσπάθεια των κολλητών της Σίσσυς, να την παρακινήσουν να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ μέσα από ένα story της στο Instagram, οι φίλες της ψάχνουν να της βρουν γαμπρό και η αλήθεια είναι πως έχει περάσει κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνος από την ανακοίνωση του χωρισμού της Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν ένα ακόμη μυστικό είχε αποκαλύψει μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Δείτε το story από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share