Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτογραφία ντοκουμέντο για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη - Τρισευτυχισμένη η ηθοποιός

Γιόρτασε τα 81 της χρόνια

7 Νοεμβρίου 2020 14:52
Φωτογραφία ντοκουμέντο για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη - Τρισευτυχισμένη η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη έχει αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα τις τελευταίες ημέρες, με την ίδια την ηθοποιό να τονίζει ότι είναι καλά και μια φωτογραφία ντοκουμέντο να βγαίνει στην φόρα, όπου φαίνεται τρισευτυχισμένη η ηθοποιός.

Η ίδια γιόρτασε τα 81 της χρόνια παρέα με λιγοστούς καλούς της φίλους και δείχνει πως είναι μια χαρά και χαμογελαστή.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε η επιστήθια φίλη-συγκάτοικός της Ντόρα Δούμα, η Μάρθα Καραγιάννη ποζάρει ευδιάθετη με την Ντόρα, τον θεατρικό επιχειρηματία Μάρκο Τάγαρη και τη σύζυγό του Ελεάνα, διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η Έλενα Μακρή η οποία έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό τον οποίο διανθίζει με σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ, στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της και με αφορμή τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη, ανάρτησε vintage φωτογραφίες της.

Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!!!

Posted by Ντόρα Δούμα on Friday, November 6, 2020

Γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης της Instagram:

«Τα γενέθλια της έχει σήμερα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια- και φυσικά χορεύτρια- του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη που κλείνει τα 81 της χρόνια.

Η ίδια πριν μερικές μέρες ευτυχώς διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην πρώτη φωτογραφία η ηθοποιός σε ηλικία 17 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην «Άγνωστο» δίπλα στον Αλέκο Αλεξανδράκη και την σπουδαία Κυβέλη. Στη δεύτερη εξώφυλλο της εποχής από το γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο το 1960.

Η ένωση της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή είχε ενθουσιάσει το κοινό δεν είχε ωστόσο happy end».

Η επιμονή του Νίκου Μουρατίδη

Για την αποκάλυψή του ότι η Μάρθα Καραγιάννη δίνει μάχη για την ζωή της μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης!

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”.

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.

Το τι μηνύματα μου έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους αυτή η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα. Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα”.

Τέλος θυμήθηκε ένα παλιό περιστατικό με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη μετά από πλημμύρες που είχαν σημειωθεί το 1981, όταν την φιλοξένησε για ένα βράδυ στο σπίτι με τους γονείς του και την άλλη μέρα το πρωί η Μελίνα ήταν δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε ότι χάρηκε πολύ με την νέα του δουλειά γιατί «είχε πέσει πολύ ψυχολογικά», ενώ δεν απέρριψε την ιδέα συνεργασίας σε ενδεχόμενο νέο Fame Story.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share