Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» με τη Σία Κοσιώνη: Τη βρήκαν στο δρόμο με άλλον άνδρα

Χωρίς τον Κώστα Μπακογιάννη στην έξοδό της...

7 Νοεμβρίου 2020 09:15
«Βόμβα» με τη Σία Κοσιώνη: Τη βρήκαν στο δρόμο με άλλον άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στην επιβλητική της εικόνα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά η «βόμβα» έσκασε, αφού τη βρήκαν στο δρόμο με άλλον άνδρα.

Στην καθημερινότητά της η παρουσιάστρια, που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων και για τον ΣΚΑΪ, είναι εντελώς απλή, ίσως περισσότερο απ' ότι θα φανταζόμασταν. Ξεχάστε, λοιπόν, τη λαμπερή ξανθιά παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με το έντονο μακιγιάζ και το αυστηρό ντύσιμο.

Η Κοσιώνη πήγε στο Ζάππειο μαζί με τον γιο της Δήμο Μπακογιάννη και την αδελφή του Δανάη Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα loose μπλε σκούρο παντελόνι φόρμας, απλό γκρι tshirt και τα αθλητικά της παπούτσια.

Άνετη και χαλαρή, δεν σταμάτησε βέβαια να τρέχει πίσω από τον γιο της ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα είναι πολύ δραστήριο και ενεργητικό παιδί, αφού βλέπουμε ότι δοκιμάζει ήδη τις ικανότητές του στην οδήγηση, ενώ η αδελφή του στο πατίνι.

Ανατροπή στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για τον... χωρισμό

Ανατροπή υπήρξε στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, η οποία έβγαλε στην φόρα όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέροντας το τι συνέβαινε και η ίδια βρισκόταν εκτός καναλιού, χωριζόμενη από αυτό.

Η γνωστή παρουσιάστρια όχι απλά εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά βρέθηκε και στο γνωστό της ρόλο, πραγματοποιώντας ζωντανή μετάδοση από την Ουάσινγκτον.

Σε ένα νέο του τρικ, ο ΣΚΑΪ θέλησε με αυτό τον τρόπο να εγείρει το ενδιαφέρον του κοινού, με την Κοσιώνη να πραγματοποιεί συνδέσεις με διάφορα σπουδαία πρόσωπα, στην προσπάθεια κάλυψης των αμερικανικών εκλογών. Στη συνέχεια, βέβαια, με την επικαιρότητα να χρειάζεται να μεταφερθεί και σε άλλα θέματα, έκανε τη σύνδεση με το στούντιο του Φαλήρου και τον Νίκο Στραβελάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share