Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Όλα όσα αποκάλυψε

7 Νοεμβρίου 2020 08:05
Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγωνία υπήρξε για τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να αποφασίζει να μιλήσει δημόσια για την ξεχωριστή «μάχη», που δίνει ξανά με τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε... ο διωγμός, εμφανίστηκε μέσω Skype και, από το σπίτι του, καλημέρισε προ ημερών τους τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ήρθε σε έμμεση επαφή με κρούσμα κορωνοϊού. Από την εκπομπή ωστόσο απουσίαζε και η δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου ενώ στη θέση τους στο πλατό βρέθηκαν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών – γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί σας – που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα. Μου λείπει το στούντιο, μου λείπει ο Γιώργος αλλά είμαι χαρούμενος που έχω εσένα Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ραγδαίες εξελίξεις στους γάμους Παπαδάκη-Χατζηνικολάου: Συγκατοικούν με άλλη γυναίκα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους γάμους των Γιώργου Παπαδάκη και Νίκου Χατζηνικολάου, με τους δύο δημοσιογράφους να συγκατοικούν, πλέον, με άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 επαναφέρει στην τηλεόραση την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα βρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share