Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Buckingham: Πιο έξαλλη από ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Τι έκανε και την εξόργισε;

6 Νοεμβρίου 2020 13:46
Πανικός με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Buckingham: Πιο έξαλλη από ποτέ η Βασίλισσα Ελισάβετ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στο Buckingham με τη Μέγκαν Μαρκλ, που βλέπει τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι πιο έξαλλη από ποτέ, ξεπερνώντας ίσως ακόμη και τα… επίπεδα Νταϊάνας.

Η μέχρι πρότινος Δούκισσα του Σάσεξ προχώρησε, άλλωστε, σε μια κίνηση που θεωρητικά απαγορεύεται για το βασιλικό παλάτι, το οποίο κανονικά δεν παίρνει καμία θέση σε πολιτικά ζητήματα, προκειμένου να μην επηρεάζει το κοινό. Συγκεκριμένα, η Μέγκαν αποφάσισε να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές, κάνοντας πράξη όσα υποσχέθηκε από τον Αύγουστο, έστω κι αν πρόσφατα δέχθηκε ένα μεγάλο «χτύπημα» μαζί με το σύζυγό της.

Όπως έκαναν ήδη εκατομμύρια συμπολίτες της, σε μια κρίσιμη καμπή για την ιστορία της χώρας της, η 39χρονη Αμερικανίδα δεν μπόρεσε, σύμφωνα με τη δική της λογική, να μην ψηφίσει, αναμένοντας τα αποτελέσματα για το αν θα εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ, ή ο Τζο Μπάιντεν. Η Μέγκαν, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός, ότι επιθυμεί να τοποθετείται πολιτικά, κάτι που έκανε μαζί με τον Χάρι σε πρόσφατο βίντεο, με πηγές κοντά της να επισημαίνουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στην κάλπη.

Η ίδια έχει πάρει αρκετές φορές το λόγο τελευταία, εξάλλου, προκειμένου να απευθυνθεί στο κοινό και να το παροτρύνει να ψηφίσει. «Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας», είχε πει πριν από αρκετό καιρό, κάτι που ίσως ισχύει, έχοντας και στο πλευρό της τον Χάρι. Η έλλειψη ουδετερότητάς τους, όμως, αφού έμμεσα έχουν ταχθεί εναντίον του Τραμπ, έχει ενοχλήσει το παλάτι, με την Ελισάβετ για ακόμη μια φορά να βρίσκεται εν εξάλλω καταστάσει.

Χαμός στο Buckingham: Νέο «χαστούκι» στη Βασίλισσα Ελισάβετ από Μέγκαν Μάρκλ και Χάρι

Χαμός στο Buckingham καθώς νέο «χαστούκι» δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζευγάρι δεν θα... τραγουδήσει καθόλου το "coming home for Christmas".

Το ζευγάρι θα μείνει στο σπίτι στην Καλιφόρνια αντί να επισκεφθεί την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ανέφερε to Vanity Fair. Κάθε Δεκέμβριο, η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκεντρώνει την οικογένεια στο Sandringham Estate, τον τόπο της περίφημης συνόδου κορυφής για το Megxit. Οι Σάσεξ έχασαν και τον περσινό εορτασμό, επιλέγοντας να περάσουν τις γιορτές στον Καναδά με τον Άρτσι και τη μητέρα της πρώην ηθοποιού.

«Σε αυτό το στάδιο απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια και το νέο τους σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Όμως οι φίλοι τους, πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλουν να κάνουν το ταξίδι, είναι το ρήγμα στους "Fab Four" (Χάρι, Μέγκαν, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον).

Τα ζευγάρια βρίσκονται στον "πάγο" από τον Ιανουάριο, όταν συναντήθηκαν στο Sandringham Estate για να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από τους βασιλικούς ρόλους τους. «Ας πούμε απλώς ότι ενώ τα πράγματα είναι καλύτερα μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του, σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν, και δεν νομίζω ότι κανείς είναι έτοιμος για ένα άνετο οικογενειακό εορτασμο τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε η πηγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share