Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είμαι ξινή, δεν αντέχω...» - «Ξέσπασμα» από τη Βάσω Λασκαράκη

Τι αποκάλυψε στον αέρα;

6 Νοεμβρίου 2020 13:23
«Είμαι ξινή, δεν αντέχω...» - «Ξέσπασμα» από τη Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη, η οποία παραδέχθηκε πως… είναι ξινή και δεν αντέχει μια συγκεκριμένη αντιμετώπιση προς την ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός, που ήταν έξαλλη εξαιτίας του άνδρα της ζωής της, μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, τους τρεις μήνες που πέρασε στην Κρήτη και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.

Μιλώντας για την τηλεόραση και τα σενάρια που την ήθελαν με δική της εκπομπή, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Αναφερόμενη τώρα στην περίοδο της καραντίνας αλλά και τις διακοπές της στην Κρήτη αποκάλυψε: «Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου».

Στη συνέχεια, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε ότι είναι πια πιο ήρεμη λόγω της αποχής από την τηλεόραση: «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».

Για το πώς αντιμετωπίζει το φλερτ από τους άντρες ανέφερε: «Δεν μιλάω με αγνώστους. Είναι γνωστό ότι είμαι κάπως «ξινή». Ακόμη κι όταν ήμουν ελεύθερη δεν μου άρεσε να μου κάνουν καμάκι άγνωστοι».

Η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Τέλος, για το πώς νιώθει που φέτος δεν εργάζεται, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share